Pozvánky

Extraligové derby v Hradci, kompletní kolo RL i zápasy mládeže a 1. ligy

Nadcházející víkend nabídne slušnou porci zápasů, jak na úrovni regionu, tak svazových soutěží. Hokejbalové jaro se rozjíždí na plné obrátky.

Tahákem víkendu bude bezesporu extraligové východočeské derby v Hradci Králové, kam zavítají z podhůří letohradští jeleni, a to v sobotu 7. 3., start utkání je naplánován na 13:00. Následovat jej bude odveta v juniorské kategorii, začátek v 16:00.

Na výjezd do Karviné se vydá pardubické Autosklo. To se utká s domácím týmem v 15:00.
Sobotu také ozdobí prvoligový duel Jestřábů s Liticemi na hřišti pod parkem v Přelouči, tam utkání začne ve 14 hodin.
A sobotní výčet uzavírá juniorský duel Třince a Autoskla Pardubice od 13:00.

Neděle pak nabídne tři duely v dorostenecké kategorii, Autosklo si pozvalo na 11. hodinu Malenovice, o půl 12 se v Přelouči rozhoří duel Jestřábů s pražským Kovem a od 15:00 jsou pozvaní na hřiště Hostivaře Ježci z Heřmanova Městce. Jeden zápas pak ještě sehrají junoři Hradce Králové, kteří přivítají na svém hřišti Prachatice ve 13 hodin.

V neděli se bude hrát i 1. liga. V Poličce se v 11:00 představí tým Prachatic a ve dvě hodiny odpoledne změří svoje síly Přelouč s Malenovicemi.

První kompletní jarní kolo pak uvede Regionální liga.
Úvodní buly se bude vhazovat v Prachovicích ve 14:00, tím začne souboj s Chlumcem B. Tento duel tradičně nabídne běhavý a houževnatý souboj, podpořený nemalou diváckou kulisou.


Další čtyři duely začínají shodně v 17:00!
Ve Svítkově se potkají celky z opačných pólů tabulky, lídr tabulky Delta vyzve Béčko Jestřábů.
Ve svitavské hale uvítají Sršni návštěvu z Chrudimi, která si bude chtít spravit chuť po nepodařené dohrávce z minulého víkendu, se Sršni ale není snadné pořízení a tak se dá čekat tuhý boj.
Souboj B-týmu bude k vidění v Heřmanově Městci, domácí Ježci se střetnou s Českou Třebovou a podle papírových předpokladů jsou favority domácí, kdo ví, jak se ale na jaro připravili Kohouti?!
Zápasem kola bude určitě miniderby Autoskla C s Opatovicemi, tradičně namotivované Opatovice, které mají sen postoupit do play-off, budou v Polabinách bojovat o cenné body do tabulky. V zimě se vrátil z hostování z Autoskla zpět do Opatovic Honza Svatuška, který je oporou týmu Opatovic, ve kterém hraje řada další bývalých odchovanců „Alfy“ a tak má tento souboj vždy něco navíc!