Regionální ligy

Nestárnoucí „Mášové“ zničili Přelouč, Třebová vyprášila Ježky a Prachovice smetli Opatovice

Druhé kolo Regionální ligy nabídlo jen 3 duely, ty ale přinesli šťavnaté výsledky, v každém zápase padlo minimálně 10 branek, nejvíc pak v Přelouči, kde úřadovali zejména bratři Mašíkové.

Rozjetá Lokomotiva doma přejela Ježky

TJ Lokomotiva Česká Třebová B – Ježci Heřmanův Městec B 10:2

„V zápase se nám nepodařilo prakticky vůbec nic. Soupeř skóroval hned po 17 sekundách a postupně přidával branku za brankou. Nám se podařilo i díky dvěma opravdu náhodným trefám Štěpána Šídla alespoň korigovat výsledek a také nás podržel brankář Ondřej Kučera, jen díky němu jsme nakonec odjeli pouze s výsledkem 10:2 pro Kohouty. Soupeři gratulujeme.“ uvedl k zápasu Lukáš Vajda (Ježci).

Já na bráchu, brácha na mě, to platilo v Přelouči

Zápas Jestřábů a Autoskla nesl významnou stopu Jiřího Mašíka, který pěti brankami rozhodl zápas, následován bratrem Radkem, který přidal další trefy.

HC Jestřábi Přelouč B – HBC Autosklo – H.A.K. Pardubice D 6:10 (1:4, 2:2, 3:4)

Libor Komůrka (Jestřábi): „Netrefovali jsme bránu a v obraně jsme hráli někdy až moc naivně a novému golmanovi jsme premiéru moc neulehčili. Chvílema to v poli šlo, chvílema to byla bída. Je to ale hobby liga, chodíme si zahrát. Co k tomu více dodávat?“

Petr Špaček (Autosklo): „Opět se nám nepovedlo postavit ani dvě kompletní formace, naštěstí útočná lajna Mašík - Velecký – Mašík již byla přítomna a svým výkonem strhla zbytek týmu a vybojovali jsme cennou výhru. Soupeř byl v kvalitní sestavě, ale naštěstí pro nás se domácím nedařilo, tak jak by si asi představovali. My jsme se prezentovali bojovným a odhodlaným výkonem i určitou dávkou štěstí.

sestavy:
Zdraži l- Novotný, Lauryn, Hohenberger, Svoboda, Slanina, Zdeněk, Vorba, Kazimír D., Mlynář, Pavlíček, Mikeš, Bittner, Pospíšil

Vondra – Podařil, Kropáčková, Špaček – Mašík J., Velecký, Mašík R., Král, Cacek, Veselík

branky:
Pospíšil 2x, Vorba, Lauryn, Mlynář, Svoboda – Mašík J. 5x, Mašík R. 3x, Cacek 2x

Opatovice na dobrý úvod nenavázaly

HBC Opatovice nad Labem – SK Prachovice 1:9

Filip Kopa (Opatovice): "Před zápasem jsme věděli, že přijede silný tým, podle mě kandidát na postup. Ze začátku zápasu se nám dařilo držet střední pásmo a hrát na rychlé protiútoky. Díky tomu jsme i vystřelili první branku, ale bohužel jsme to moc dlouho nevydrželi. Soupeř nás přehrával a situace se ještě zhoršila zraněním gólmana Motyčky. Náhradní “brankář” předvedl ale super výkon a já před ním smekám. Herně to asi nebylo tak zlé ale výsledek zápasu odpovídá naší neschopnosti dát branku. Z 31 střel se nám podařilo dát je jeden gól a to je málo. Soupeři gratuluji k pohodlné výhře."