Ostatní oznámení

Slovo předsedy regionu

Blíží se termín, do kterého je možné podat přihlášky do soutěží regionu. V návaznosti na to, si můžete přečíst vzkaz, který do klubů směřoval předseda regionu Lukáš Diviš.

Vážení příznivci hokejbalu regionu,

uplynulá sezóna nám ukázala krutou tvář, když jste vlivem pandemických opatření mohli v nasazených rouškách pouze stát za branami sportovišť a očekávat, kdy se to vše zase vrátí do normálu, kdy začnete hrát a trénovat. Kdy se zase navrátí ta radost z hokejbalu. Bohužel čas a rozvolňování opatření k tomu nakloněni nebyli.

Zástupcům všech regionálních klubů jsem elektronicky rozeslal propozice soutěží regionu – 2.ligy a Regionální ligy. Termín uzavření přihlášek do těchto soutěží byl stanoven do 15.7.2021, jelikož se poté začíná tvořit Multirozpis soutěže hokejbalu ČMSHb pro sezónu 2021-2022.

Věřím, že po Vašich klubových uváženích dokážete stmelit partu kluků a svůj tým přihlásíte do nadcházející sezóny. VV RSHb vytvořil a schválil program podpory, který Vás společně s programy ČMSHb doufám motivuje pro další sezónu a že to nebude těžký návrat. Přeji Vám k tomu mnoho sil. Většina z Vás má ve svých hlavách tu radostnou euforii z vyhraných utkání a následné debaty u piva, přemítající plno zážitků kolem hokejbalu, to jen potvrzují.

Pojďte to prosím vrátit zpátky.

Sportu zdar !!!

Lukáš Diviš

Předseda RSHb Čechy Východ

Dokumenty ke stažení: