Pozvánky

Pozvánka na víkend

Nemalá porce zápasů čeká na hokejbalové příznivce tento víkend, rozhodně je se na co těšit.

SOBOTA

EXTRALIGA JUNIORŮ

Na sobotní zájezd se chystají na 11 hodinu Pardubice, které zajíždí na hřiště pražské Hostivaře. Svítkov doma přivítá Malenovice, taktéž v 11 hodin, a půl dvanácté budou na buly v Brně očekávání hráči Hradce Králové.

EXTRALIGA

Všechny 3 extraligové celky hrají tento víkend na hřištích soupeřů. Hradec zajíždí na sever Čech, do Mostu, Letohrad si udělá výlet do hlavního města na Kovo a Pardubice jedou do Ústí bojovat s Elbou.

VČ přebor přípravek

Turnaj přípravek se uskuteční v sobotu v Letohradě a Pardubicích - Polabinách. Na turnaje je přihlášeno 12 celků. Turnaj se hraje systémem 3+1. Hrací doba je stanovena na 2x7 minut čistého času.

LIGA STARŠÍCH ŽÁKŮ

Čtyřlístek duelů nabídne v sobotu Liga SŽ. V 11 hodin přivítají v České Třebové hosty ze Svítkova, stejně tak v 11 se začne hrát v Ježkárně, kam zavítají letohradští jeleni. Ve 13 hodin se na „Alfě“ rozehraje klubové derby bílého a modrého týmu HBC Pardubice. Posledním duelem bude souboj Jestřábů a Sršňů v Přelouči.

2. LIGA

Trojici soubojů nabídne druhá liga v sobotu. Ve 14 hodin odstartuje podorlické derby mezi domácí Českou Třebovou a hosty ze Žamberku. Následovat budou dva duely startující v 17 hodin, prvním z nich bude na hradeckém hřišti souboj pirátů s vrtačkami z Chlumce a konečně, na hřišti v Přelouči se potkají Jestřábi s pardubickým Céčkem.

NEDĚLE

Extraliga dorostu

4 zápasy s regionálními účastníky nabídne v neděli extraliga dorostu. Doma budou hrát Ježci s pardubickým HBC od 11 hodin, Hradec Králové s Porubou od 11:30 a ve 14 hodin se bude házet buly ve Svitavách, kam přijedou Malenovice. Svítkov Stars jede hrát na půdu Eagles Brno, start zápasu bude v 11:00.

1. LIGA

Neděli obohatí v regionu dvě ligová utkání, v 11:00 startuje regionální derby Poličky a Svítkova, ve 14:00 se potká nováček první ligy, Ježci, v dalším regioderby s HBC Pardubice.

REGIONÁLNÍ LIGA

Celá neděle pak vyvrcholí duely Regionální ligy. Ve 14 hodin se bude začínat v Přelouči, kam dorazí pardubické Déčko, oba týmy v prvním kolem padly, a tak bude chuť po bodech na obou stranách, jednoznačně se nedá tipovat vítěz, uvidíme, komu lépe sedne utkání. Česká Třebová přivítá pardubickou Deltu. Kohouti mají výhodu domácího prostředí, kde mohou poskládat silnou sestavu, otázkou je, v jakém složení přijede Delta, každopádně oba celky mají po úvodním kole co dohánět, jejich výkony jistě nenaplnily jejich očekávání. Duelem kola by mohl být zápas Ježků s Prachovicemi. Ježci ukázali v prvním kole dravé mladí, bude to ale na houževnatý a běhavý tým Prachovic stačit? O tom se můžete přesvědčit v Ježkárně od 17:00. I poslední duel bude mít jiskru, Opatovice totiž budou hostit Sršně, a i tady je šance na výhru 50:50, a oba celky se umí o body poprat, tento duel se bude hrát v Přelouči od 17:00.