Pozvánky

Pozvánka na víkend

Čeká nás nejdelší hokejbalový "víkend", hrát se bude 4 dny. Sobotní extraligový souboj Letohradu se odehraje před kamerami O2, v pondělí se pak bude hrát extraligové derby Pardubic s Hradcem Králové a v úterý, na statní svátek nás čeká Český pohár i extraliga.

SOBOTA

VČ přebor MINIPŘÍPRAVEK

1. turnaj minipřípravek proběhne v sobotu 25.9.2021 na hřištích ve Svítkově. Na turnaj je přihlášeno 7 celků. Turnaj se hraje systémem 3+1. Hrací doba je stanovena na 2x7 minut čistého času.

Liga starších žáků

V 9:30 rozehrají svůj duel na hřišti v Polabinách hráči HBC Pardubice – modrý tým které vyzvou hráči z HBC Rangers Opočno.

Od 13:00 se ve Svítkově rozehraje derby mezi domácími HBC Svítkov Stars Pardubice proti HBC Pardubice – Bílý tým.

Extraliga Juniorů

Ježci z Heřmanova Městce čeká v sobotu výjezd do dalekých Malenovic, kde od 11:00 rozehrají svůj duel proti místním HBC Malenovice.

Výjezd taktéž čeká i celek HBC Svítkov Stars Pardubice, který zajíždí na hřiště HBC Enviform Třinec. Duel bude rozehrán od 13:00.

Od 13:30 se rozeběhne utkání HBC Pardubice, kteří budou hostit HBK Buldogs Brno.

Jako poslední rozehrají svůj duel Piráti z Hradce Králové, kteří hostí Hostivař. Duel mezi HBC Hradec Králové 1988 a HBC Hostivař začíná od 15:00

Extraliga

Už v 11:00 se rozehraje duel mezi HBC Hradec Králové 1988, kteří hostí tým Elba DDM Ústí nad Labem.

SK Hokejbal Letohrad rozehraje svůj duel proti HBC Hostivař na domácím hřišti od 13:00. Duel bude vysílán na O2TV Sport.

Jako poslední z východočeských zástupců rozejhrají své utkání HBC Pardubice, kteří doma vyzvou od 16:00 tým HBC Most.

2. Liga

V sobotu se odehrají pouze dva zápasy.

Od 14:00 zahájí svůj zápas týmy HBC Chlumec nad Cidlinou proti TJ Lokomotiva Česká Třebová. Vrtačky mají na svém kontě po 2.kole 5 bodů a určitě budou chtít potvrdit dobrý vstup do soutěže i proti Kohoutům. Na druhé straně Kohouti to mají jak na houpačce. V první kole prohráli 14:2 s Pardubicemi. Další zápas proti Kancům ze Žamberku zase opanovali výsledkem 11:2. Potvrdí se i v tomto kole, že v zápasech Kohoutů padá dvouciferný počet branek? Vše zjistíme od 14:00 na hřišti v Chlumci nad Cidlinou.

V druhém sobotním zápase se rozehraje regionální derby mezi domácími HBC Pardubice C a HBC Hradec Králové 1988 B. Domácí Pardubice mají za sebou také zápasy jak na houpačce. V prvním kole nadělili 14 gólů Kohoutům. Minulý víkend padli na hřišti Jestřábů bez vstřeleného gólu a ještě si odvezli příděl 9ti branek. Hostující Piráti jsou po dvou prohrách poslední v tabulce a tudíž se jistě budou chtít odlepit ode dna tabulky a kdy jindy zabrat, než v derby proti dlouholetému rivalovi. Zápase se rozehraje v Pardubicích – Polabinách od 18:00!

NEDĚLE

Přebor MŽ

Další z řady turnajů přeboru MŽ by se měli uskutečnit v neděli v Heřmanově Městci a v Hradci Králové.

Extraliga Dorostu

Jako první rozehrají své utkání HBC Pardubice proti Eagles Brno. Utkání začíná již v 10:00 na hřišti v Polabinách.

O hodinu později se rozehraje duel mezi HBC Svítkov Stars Pardubice proti TJ Sršni Svitavy. Hraje se od 11:00 na hřišti ve Svítkově.

Další dva zástupci regionu vyrážejí na hřiště soupeřů. Ježci Heřmanův Městec zajíždí na hřiště TJ Sokol Poruba. Utkání začíná ve 12:00. Tým HBC Hradec Králové 1988 zajíždí do daleké Karviné, kde se utká s místními HbK Karviná. Úvodní hvizd je naplánován na 15:30.

1. Liga

Ve 13:00 rozehraje své utkání HBC Pardubice B proti SK Kometa Polička na hřišti v Polabinách.

Od 14:00 se ve Svítkově rozehraje regioderby kdy HBC Svítkov Stars Pardubice budou hostit tým Ježci Heřmanův Městec.

2.Liga

Po nadějném prvním zápase s Chlumcem, přišla pro Žamberk studená sprcha v podobě prohry 11:2 s Třebovou. V tomto kole si budou chtít Kanci určitě spravit náladu, ale cestu jim zkříží rozjetí dravci z Přelouče. Jestřábům se první dva zápasy povedly, když v prvním zápase předvedli výborný obrat s Piráty a minulý víkend si poradili i Pardubickým C týmem vysoko 9:0. Začátek mezi SK Hokejbal Žamberk a HC Jestřábi Přelouč je naplánován na 11:00. Hraje se na hřišti v Letohradu.

Regionální Liga

Hokejbalový víkend již tradičně zakončí zápasy Regionální Ligy a je na co se těšit. Tento víkend se odehrají pouze 3 duely.

První zápas se rozehraje v Prachovicích, kam přijedou bojovat o své první body mladí Jestřábi. Oba týmy se nachází na opačných pólech tabulky. Zrodí se překvapení a Jestřábi urvou první body, nebo Prachovice nezaváhají a dál se budou slunit na čele tabulky se 100% bilancí? To se dozvíme od 14:00 kdy začíná zápas SK Prachovice proti HC Jestřábi B.

V dalším zápase se utká tým Delty, kterému se jistě vstup do sezony nepovedl podle jejich představ. Proti nim nastoupí nevyzpytatelný soupeř z Heřmanova Městce, který umí hodně gólů vstřelit do sítě soupeře, ale také i inkasovat. Kdo nakonec z tohoto utkání nakonec vyjde jako vítěz? Utkání začíná v 16:30 na hřišti ve Svítkově.

Poslední utkání se rozehraje na hřišti v Polabinách. Hráči HBC Pardubice D, bude chtít navázat na poslední utkání ve kterém si poradili s Jestřáby hravě 9:0. Do cesty se jim postaví ambiciózní Opatovice, které vyhrály své dva první zápasy a určitě budou chtít svoji formu potvrdit i v Polabinách. Duel mezi HBC Pardubice D a HBC Opatovice nad Labem začíná od 17:00.


PONDĚLÍ

Jediný duel v regionu je naplánován na pondělí, do Pardubic přijede na extraligové derby Hradec Králové, mantinely začnou dunět v 19:00.


ÚTERÝ

První státní svátek v sezóně bude opět obsazen zápasy Českého poháru, který představí své první kolo. Sváteční atmosféru doplní souboj Letohradu s Karvinou od 14:00.