Pozvánky

Pozvánka na víkend

Je před námi další víkend plný hokejbalu. Čekají nás turnaje mládeže, ligové souteže i mužská extraliga, i když se některé duely musely odložit.

SOBOTA

VČ přebor přípravek

Přebor Přípravek zavítá tento víkend na dvě hřiště, do Svítkova a do Přelouče. Na turnaje je přihlášeno 12 celků. Turnaj se hraje systémem 3+1. Hrací doba je stanovena na 2x7 minut čistého času.

Liga Starších žáků

Shodně v 9:30 začínají zápasy HBC Pardubice – modrý tým, který doma přivítá Sršně ze Svitav, i utkání Ježků s Rangers Opočno. V 11 hodin pak odstartuje duel České Třebové s bílým týmem Pardubic.

Extraliga juniorů

Extraliga juniorů statuje už v 11:30, kdy se v Brně rozehraje utkání HBK Bulldogs Brno vs. HBC Svítkov Stars Pardubice.
Dvě hodiny poté se v Pardubicích rozehraje utkání HBC Pardubice vs. HBC Enviform Třinec od 13:30.
Další utkání je naplánované jen o půl hodinku později do Hradce Králové, kde se rozehraje utkání HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Malenovice od 14:00.
Ve stejný čas se také rozehraje zápas v Praze. Utkání HBC Hostivař vs. Ježci Heřmanův Městec začíná ve 14:00

Extraliga

V nejvyšší mužské soutěži hrají zástupci našeho regionu na svých hřištích.
Jako první své utkání rozehrají Piráti, kteří přivítají vedoucí celek tabulky Kladno. Úvodní hvizd utkání HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Kladno je naplánován na 11:00.
Jako další měli odehrát své utkání Jeleni s Mostem. Utkání je ale odloženo.
Stejně tak neuvidíme zatím reprízu loňského finále. Zápas HBC Pardubice vs. HC Kert Park Praha je také odložen.

2. liga

Jestřábi v laufu, v Chlumci souboj o druhé místo.

Lokomotiva v posledních zápasech šlape jako dobře namazaný stroj, naposledy jejich sílu okusili Piráti a odnesli si příděl 7 gólů. Na jejich půdě se v sobotu představí Jestřábi, kteří letos ještě neokusili hořkost porážky a naposledy si poradili s Chlumcem 4:1. Uvidíme překvapení kola, nebo Jestřábi prodlouží šnůru neporazitelnosti? Utkání TJ Lokomotiva Česká Třebová vs. HC Jestřábi Přelouč začíná od 14:00.

V druhém souběžně hraném utkání se představí Chlumecké Vrtačky, kterým se poslední zápas nepodařil a před domácími diváky si určitě budou chtít napravit reputaci. Do cesty se jim postaví nevyzpytatelný tým Pardubic, který střídá dobré a špatné výsledky jak na horské dráze. Utkání HBC Chlumec nad Cidlinou vs. HBC Pardubice C staruje ve 14:00.

NEDĚLE


VČ přebor mladších žáků 3+1

V neděli se v Přelouči odehraje historicky první turnaj MŽ ve formátu přeboru 3+1. Na turnaj je oproti původnímu předpokladu přihlášeno 8 celků. Po dohodě s místními organizátory jsme tento počet dovedli akceptovat neboť startovní pole je velmi atraktivní nabídne mnoho zajimavých konfrontací. Turnaj se hraje systémem 3+1. Hrací doba je stanovena na 2x7 minut čistého času.

Extraliga dorostu

V dorostenecké soutěži, hrají všichni zástupci regionu.

Ježci plánují výjezd do nedalekého Hradce. V 11:00 začíná souboj HBC Hradec Králové 1988 vs. Ježci Heřmanův Městec.
Svitavy čeká výjezd do vzdálené Ostravy. Taktéž dopolední duel TJ Sokol Poruba vs. TJ Sršni Svitavy začíná od 11:00.
Hvězdy na svém domácím hřišti čeká taktéž dopolední utkání. Od 11:00 začíná souboj HBC Svítkov Stars Pardubice vs. HBK Kyjov.

1. liga

V tomto kole se představí pouze dva zástupci regionu. HBC Pardubice se představí před domácím publikem, tým Ježků se chystá na zápas v Malenovicích.

13:00 HBC Pardubice B vs. HBK Bulldogs Brno

14:00 HBC Malenovice vs. Ježci Heřmanův Městec

2. liga

Kanci vs. Piráti

V neděli dopoledne se rozehraje utkání týmů na chvostu tabulky. Do Letohradu přijede rezerva Pirátů, která marně touží po prvních bodech do tabulky. Cestu jim zkříží Kanci, kteří si určitě nepředstavovali, že po prvních kolech budou mít na svém kontě pouhý jeden bod. Roznesou kanci piráty na kopytech nebo dostojí hradečtí svému jménu a oloupí kance o body? Utkání SK Hokejbal Žamberk vs. HBC Hradec Králové 1988 B začíná od 11:00 v Letohradě.

Regionální liga

Regionální liga nám nabídne 4 nadupané zápasy, ve kterých se bude jistě na co dívat.

V sobotu se rozduní mantinely ve Svitavách, kam vyráží rezerva Přelouče. Sršni v posledním kole braly body v Heřmaňáku a určitě mají v plánu v tom pokračovat i dál. Jestřábi budou určitě chtít předvést proti Svitavám zlepšený výkon, než proti Deltě a určitě pobrat první body do tabulky. Zápas TJ Sršni Svitavy vs. HC Jestřábi Přelouč B startuje v 17:00 ve Svitavské hale.

V prvním nedělním utkání se střetnou kohouti proti ježkům. Oběma týmům se poslední kolo moc nepovedlo a vyšly na prázdno. Komu se podaří napravit prohru z posledního kola a bude brát body? Utkání TJ Lokomotiva Česká Třebová B vs. Ježci Heřmanův Městec B začíná od 14:00 v České Třebové.

Další utkání se rozehraje v Prachovicích. Prachovice znovu budou hrát o čelo tabulky. Tentokrát se jim postaví Opatovice, které zažívají povedený vstup do sezony. Kdo z tohoto duelu odejde jako vedoucí tým soutěže? Utkání SK Prachovice vs. HBC Opatovice nad Labem začíná od 14:00 v Prachovicích.

Ve Svítkově uvidíme Deltu, kterou přijede vyzvat Pardubický D tým. Delta si v posledním zápase otevřela v Přelouči střelnici a tak je jistě motivována k dalšímu utkání dostatečně. Tým Pardubic nezvládl souboj o čelo a tak si jistě nebude chtít nechat soupeře odskočit. Napínavý duel Delta Pardubice vs. HBC Pardubice D se rozehraje od 16:30 ve Svítkově.