Pozvánky

Pozvánka na víkend

Víkend plný derby napříč soutěžemi. Extraligové derby Pardubic a Letohradu ozdobí sobotu. Neděli pak vyšperkuje derby Pardubice vs. Svítkov, v první lize! Hrát se toho ale bude samozřejmě mnohem víc...

SOBOTA

VČ přebor přípravek

Sobotu otevře další turnaj z přeboru přípravek, tentokrát v Pardubicích Polabinách. Na turnaj je přihlášeno 8 celků. Turnaj se hraje systémem 3+1. Hrací doba je stanovena na 2x7 minut čistého času.

Liga SŽ

Další čtveřice zápasů se odehraje v lize starších žáků.

Přivstat si budou muset hráči Svítkova, neboť je v 9:30 očekávají na svém stadionu Sršni ze Svitav.

Ve 13 hodin bude hostit Letohrad modrý tým Pardubic, ve 14 hodin se střetnou Jestřábi s Opočnem a poslední dvojicí jsou Ježci a třebovští kohouti, kteří zkříží své hokejky v 15:00 v Ježkárně.

EXTRALIGA

Tahákem víkendu bude určitě extraligové derby Pardubice – Letohrad, které se odehraje na hřišti v Polabinách a jeho začátek je plánován na 16 hodin.

Třetí z regionálních zástupců v extralize, Hradec, doma vyzve Karvinou, utkání začne v 15:30.

Extraliga juniorů

V této soutěži nás čekají hned dvě regionální derby. Hradec Králové vyzve v pravé poledne tým Ježků. Třaskavé derby se však bude hrát již od půl 12 ve Svítkově, kam přijede odvěký rival HBC Pardubice.

2. liga

Kompletní sobotní kolo se odehraje na východě Čech v druhé lize.

V 10:00 se proti sobě postaví poslední tým tabulky, bez jediného bodu na kontě, béčko hradeckých Pirátů a proti nim lídr soutěže, nepřemožení Jestřábi Přelouč.

Na 14. hodinu si pak udělají výlet hráči HBC Pardubice C, očekáváni jsou v České Třebové, ta se jim bude chtít pomstít za bolestnou prohru v prvním kole a navíc se bude přímo hrát o 3. místo v tabulce.

Žamberečtí Kanci se pak vydají na cestu až do Chlumce nad Cidlinou, kde se bude úvodní buly vhazovat také ve 14 hodin. I zde se potkají týmy z opačných pólů tabulky

NEDĚLE

Přebor mladších žáků

Turnaje přeboru MŽ se v neděli podívají do Letohradu a Heřmanova Městce.

Extraliga dorostu – východ

Dorostenecká soutěž nabídne v regionu pouze jedno utkání. Sršni ze Svitav se od 13 hodin utkají s HbK Karviná. Ostatní celky hrají na hřišti soupeřů, Ježci v Hodoníně, Hradec Králové na půdě Eagles Brno, Pardubice jedou do Kyjova a Svítkov až do Malenovic.

1. liga

I v první lize nás čekají regionální derby. Tím prvním bude souboj Poličky s Heřmanovým Městcem od 11:00. Druhým pak bude městské derby Pardubic a Svítkova od 13:00 na hřišti v Polabinách.

Regionální liga

A konečně regionální liga a její zápasová čtyřka.

Zatím poslední Jestřábi ve 14 hodin vyzvou Českou Třebovou a tentokrát by přeloučští mohli pomýšlet na body, otázkou bude, v jakém složení se sejdou, protože to je v posledních kolech trochu trápilo.

Šlágrem kola bude 100% zápas Prachovic s Deltou, podle statistik to vypadá, že souboj s Deltou by mohl být vyrovnaný! Hrát se bude taky přímo o čelo tabulky, kde mají Prachovice zatím dvoubodový náskok před Deltou. Utkání začíná, jak jinak, než ve 14 hodin na hřišti v Prachovicích.

Zajímavé ale budou i další dva zápasy, hrané od 17 hodin.

V Polabinách se střetne Déčko Pardubic s jedovatými Sršni, zde se bude hrát o to, kdo zůstane v horní polovině tabulky. Výkony Sršňů jsou na vzestupné tendenci, zatím co Déčko, vyhrálo naposledy před 3 týdny.

Opatovice a Ježky dělí v tabulce 4 místa a 5 bodů, a i zde se dá očekávat vyrovnaný zápas, kde může rozhodnou jedna či dvě branky. Opatovicím se letos zatím spíše daří, i když v minulém kole museli polknout hořkou desítku od Prachovic. Ježci zase letos zůstávají za očekávání, a body se jim na konto příliš nehrnou, s Opatovicemi by ale mohli mít reálnou šanci. Kdo tenhle zápas ovládne? To se uvidí od 17 hodin v Přelouči.