Pozvánky

Pozvánka na víkend

Další herní víkend je před námi a pak již čeká na některé soutěže zimní pauza, tu si ale třeba už dávají v Regionální lize. My se ale podíváme, kde se o víkendu bude hrát.

SOBOTA

VČ přebor přípravek

Turnaj se uskuteční v Hradci Králové a Letohradu. Na turnaje je přihlášeno 11 celků.

Hrát se bude systémem 3+1. Hrací doba je stanovena na 2x7 minut čistého času.

Liga starších žáků

Jedno jediné utkání je naplánované v soutěži starších žáků, posledním duelem podzimní části bude od 10:00 utkání domácího modrého týmu Pardubic a Ježků z Heřmanova Městce.

Extraliga dorostu

Po dohodě klubů se k utkání extraligy dorostu postaví v Malenovicích hráči Hradce Králové.

Extraliga Juniorů

Dvě domácí a dvě venkovní utkání čekají na juniory z regionu.

Doma začíná v 11:30 hrát Svítkov s Hostivaří a ve 14:00 začne duel Ježků s HBK Bulldogs Brno. Pardubice a Hradec jedou na hřiště soupeřů, konkrétně do Třince a Malenovic.

EXTRALIGA

Všichni zástupci našich regionálních klubu v extralize vyrážejí na hřiště soupeřů, Pardubice jedou do Dobřan, Hradec Králové jede do Plzně a Letohrad jede na hřiště do pražských Lužin na utkání s Kertem.

2. liga

Na sobotu se plánuje jedno utkání 2. ligy. Od 15:00 se v Polabinách utká domácí HBC Pardubice C s českotřebovskou Lokomotivou. Pardubice mají šanci se právě na Lokomotivu dotáhnout v tabulce. Otázkou je, v jakém složení zejména domácí nastoupí.

NEDĚLE

Extraliga dorostu

Nedělní rozpis počítá se čtyřmi zápasy dorostenecké soutěže. Doma budou hrát oba pardubické týmy. V pravé poledne se začne hrát ve Svítkově, hosty budou hráči Karviné. V půl jedné se rozehraje utkání Pardubic s Porubou. Sršni a Ježci jedou na hřiště moravských soupeřů.

1. liga

Trojlístek zápasů se odehraje v druhé nejvyšší soutěži, jen jeden bude ale na regionálním hřišti. Doma se představí Svítkov Stars, na 15. hodinu dorazí brněnští Bulldogs. Ježci a Polička jedou hrát na jižní Moravu, Pardubice mají volno.

2. liga

Nedělní utkání se odehraje v Žamberku, na 11. hodinu přijedou o body bojovat hráči Chlumce. Tím letošní výčet zápasů v druhé lize končí.