Liga starších žáků

Pardubice ze Svítkova i Polabin dominují lize starších žáků! Česká Třebová skončila po podzimu poslední!

V lize starších žáků většina týmů odehrála 7 zápasů, jenž ukázaly, na jakém místě družstva přezimují. Nejlépe na tom je Svítkov, Pardubice – Modrý Tým a Sršni. Ve středu tabulky mezi sebou zápolí Opočno, Ježci, Pardubice – Bílý tým. Nejhůře na tom je Česká Třebová, která nemá ani bod.


Svítkov ovládl podzimní část soutěže! Hráči Polabin jsou v závěsu!

Na prvních dvou místech se pohybují pardubické celky. Na samém vrcholu umístění jsou svítkovské Hvězdy, které mají na kontě 20 bodů. O bod za nimi jsou HBC Pardubice – Modrý tým, který ztratil bod právě se Svítkovem. Oba celky umí střílet góly, na což poukazuje i jejich skóre. Hokejbalisté z Polabin (Modrý Tým) mají nejlepší skóre ze všech družstev. Vstřelili 76 branek a pouze 6 inkasovali.

Foto: TJ Sršni Svitavy. Sršni přezimují na 3. pozici. Lokomotiva je na tom o poznání hůře.

Sršni a Letohrad se snaží dotáhnout na špičku!

Na třetí pozici jsou svitavští Sršni, kteří se snaží dohnat právě druhé Pardubice a utéct dotírajícímu se Letohradu, jenž má 12 bodů. Sršni se dokázali vyrovnat Svítkovu, se kterým prohráli o gól. Na jaře budou muset Svitavy zabrat, aby se špičce soutěže vyrovnaly. Letohrad se na druhé straně snaží odskočit Opočnu a Ježkům.

Rangers, Ježci a Lokomotiva musí přestát zimu v nižších patrech tabulky!

Na zbylých 8 místech jsou Rangers Opočno, HBC Pardubice (Bílý Tým), Ježci Heřmanův Městec a Lokomotiva Česká Třebová. Tyto mužstva mezi sebou bojují o lepší umístění, protože je všechny dělí pouze jeden bod. Až na Českou Třebovou, jenž je jasně poslední s 0 body z 8 zápasů. Lokomotiva se zmohla pouze na 6 vstřelených branek, přičemž 107 jich inkasovala.

Foto: Ježci Heřmanův Městec. Kdo v jarní tabulce skončí výše? Letohrad nebo Ježci?