Regionální ligy

Regionální lize vládnou Prachovice! Na chvostu je rezerva přeloučských Jestřábů!

I regionální liga na východě Čech má zimní pauzu. Pojďme se poohlédnout za podzimní částí! V ní naprosto dominovali SK Prachovice, na které dotýrají Sršni! Pardubická Delta je zatím třetí! Jak vypadá zbytek tabulky? Komu se dařilo a komu se nedařilo vůbec?

Suverénní Prachovice neprohrály ani jeden zápas! Sršni se drží na 2. místě!

Celkové 1. místo po podzimní části v regionální lize patří Prachovicím, které z 10 zápasů posbíraly všechny možné body! Navíc nastřílely 88 branek a pouze 11 jich inkasovaly. Mají SK Prachovice namířeno k titulu? Dobře na tom jsou také Sršni s 22 body, na které doléhá pardubická Delta. Udrží si Svitavy odstup od zkušené Delty? Jak to mladí Sršni zvládnou? Dokážou Sršni nebo Delta vyzrát na dobře hrající borce z Prachovic? Jaké bude jaro pro týmy z vrchních pater tabulky?

Foto: Delta Pardubice. Hráči Delty jsou zatím na 3. místě tabulky.

Ve vyrovnaném středu tabulky bojují Ježci, Opatovice, Lokomotiva a Pardubice!

Hodně vyrovnaný je střed tabulky, kde se 13 body o 4. místo zápolí rezervní tým Heřmanova Městce a celek HBC Opatovice nad Labem! O bod méně má TJ Lokomotiva Česká Třebová, která za sebou má tým HBC Pardubice D. Je otázkou, jak se umístění v těchto patrech tabulky bude měnit, protože každý může porazit každého! Nejhůře na tom je však tým z Přelouče, který bohužel nezískal ani bod, a navíc inkasoval 102 branek! Získají Jestřábi v této sezóně alespoň bod? Jak se bude vyvíjet sezóna na jaře?

Foto: Udrží se Sršni i na jaře na 2. místě regionální ligy?