Mládež

Mládežníci z východních Čech v Extraligách juniorů a dorostu nezahálejí! Kdo vede tabulky a komu se naopak nedaří?

Náš region má zastoupení také v mládežnických Extraligách, kde hraje nemálo týmů. V Extralize juniorů se zatím nejlépe daří Svítkovu. Ale i další celky nejsou pozadu. O postup do play-off se perou hradečtí Piráti, Heřmanův Městec a HBC Pardubice!

Foto: HBC Svítkov Stars. Junioři ze Svítkova jsou na špičce Extraligy juniorů!

Junioři Svítkova si brousí zuby na první místo! Ostatní celky si to na jaře rozdají o postup do play-off!

Junioři Hostivaře vládnou Extralize ve východní divizi se 31 body a jsou na prvním místě tabulky, o které se dělí s pardubickým Svítkovem! Ten má však zápas k dobru a tím pádem možnost jít do čela ligy na východě Čech! Junioři Hradce Králové jsou zatím na 4. místě za Třincem. Mají lehký náskok před pátými Malenovicemi. Na Čamlíky ze 6. pozice doléhají heřmanští Ježci, kteří mají 15 bodů, ale také mají odehráno pouze 12 zápasů. Heřmanův Městec má na jaře ještě šanci zabojovat o play-off. Předposlední místo okupují junioři Pardubic, kteří mají pouze 11 bodů a bude pro ně složíte se dostat mezi nejlepší 4 celky východní divize.

Foto: HBC Pardubice. Dorostenci z Polabin budou muset zabrat v jarní části Extraligy dorostu!

Extraliga dorostu patří ve východní divizi týmům z našeho regionu!

První čtyři příčky tabulky dorostu okupují východočeské celky! Nejlépe se podzimní část vyvedla mužstvům z Pardubic, a to hlavně Svítkovu, který vyhrál všech 8 zápasů. V těchto kláních nastřílely Hvězdy 65 branek a pouze 6 gólů inkasovaly. Pouze o bod za Svítkovem jsou HBC Pardubice, jimž se také dařilo. Třetí umístění patří Heřmanově Městci, jenž bojuje s hradeckými Piráty o lepší pozice do play-off. Nejhůře z východu Čech na tom jsou svitavští Sršni, kteří mají nevyhráli ani jeden zápas, ale mají na svém kontě alespoň 2 body za dvě remízy.