Pozvánky

Pozvánka na víkend

Některé soutěže pomalu, jiné rychleji, směřují k play-off. Například mužskou extraligu čekají poslední 2 kola. Nadstavbovou 3 kolovou částí bude také pokračovat nejnižší soutěž v regionu. Mimo to se ale bude hrát mnoho dalších zápasů, včetně sobotního turnaje žen.

SOBOTA


Liga starších žáků

Víkendové zápasové zápolení odstartuje tentokrát soutěž starších žáků.

Úvodním zápasem soutěže bude duel prvního celku tabulky, modrého týmu Pardubic, s čtvrtým mužstvem z Letohradu, start utkání bude v Polabinách v 9:30.

Současně se začne hrát na druhé straně Pardubic, ve Svítkově, kam si domácí Stars pozvali třetí tým tabulky – Sršně ze Svitav. Třetím duelem je pak souboj Třebové s Ježky, který se odehraje od 11:00 na hřišti domácí Lokomotivy.


LIGA ŽEN

V běhu je také soutěž žen, která zavítá v sobotu na polabinské hřiště. Úvodní duel turnaje se plánuje na 11:30 bude to hned derby mezi HBC Pardubice a Svítkov Stars. V dalších zápasech se představí také celky České Třebové a Prachatic.


EXTRALIGA JUNIORŮ

Svítkov Stars se ve skupině A juniorské extraligy utká s Plzní a bude to přímý souboj o druhou příčku tabulky, lépe postavený Svítkov dělí od Plzně 2 body a jeden zápas k dobru, domácí by tak výhrou mohli získat pohodlnější náskok v tabulce.

Pokračovat bude také skupina Východ, kde na domácím hřišti představ od 13:00 Hradec Králové proti Malenovicím. Druhý zápas se odehraje v teritoriu brněnských Buldoků, kteří budou číhat na heřmanoměstecké Ježky již v 11:30.


EXTRALIGA

Mužská nejvyšší soutěž se blíží do finále základní části, do konce zbývají 2 kola. Z regionálních týmu se ale tento víkend doma nepředstaví ani jediný. Pardubice jedou bojovat do Hostivaře, Letohrad zajíždí do Dobřan a Hradec si také udělá výlet do Prahy, na Palmovku, kde se střetne s KOVEM a bude chtít poslednímu týmu sebrat důležité 3 body a zároveň fandit Letohradu, aby vyloupil dobřanský hokejbalový stánek, stejně tak jako zaváhání Hostivaře, to vše by totiž hradecké piráty přiblížilo play-off osmičce.


2. LIGA

Nejvyšší soutěž v našem regionu čeká poslední čtvrtina základní části, před závěrečnými souboji playoff.

Vedoucí Chlumec drží první příčku tabulky a rád by na ní zůstal i po tomto kole. Soupeřem mu budou hráči Žamberka, kteří v posledním vzájemném utkání dokázali Chlumecké potrápit.

V dalším utkání se střetnou tabulkoví sousedé v souboji o třetí příčku tabulky. Momentálně ve vzájemných utkání mají lepší bilanci Pardubice, ale Kohouti se nevzdávají a jistě by si chtěli o příčku polepšit.

Sobotu uzavřeme v Hradci Králové, kam si to zamíří Přeloučští Jestřábi. Vzájemné souboje těchto týmů, byly vždy bohaté na góly, tudíž i v tomto utkání očekáváme gólové hody.

14:00 HBC Pardubice „C“ vs. TJ Lokomotiva Česká Třebová

14:00 HBC Chlumec nad Cidlinou vs. SK Hokejbal Žamberk

15:00 HBC Hradec Králové 1988 „B“ vs. HC Jestřábi Přelouč



NEDĚLE

VČ přebor mikropřípravek

Nedělní ráno přivítá přebor mikropřípravek v polabinské aréně. Na turnaj je přihlášeno 6 celků, mezi nimiž kromě tradičních klubu je například i chrudimský Jokerit nebo hosté z Hostivaře. Turnaj se hraje systémem 3+0 s lokální úpravou hry na branky rozměrů 60x45 cm. Hrací doba je stanovena na 2x6 minut čistého času.


Přebor mladších žáků

Pořádnou porci zápasu si užijí příznivci mladší žákovské kategorie, kde se tentokrát představí 3 týmy pardubického HBC pod barvami modrá, bílá a červená. Celkem se v neděli odehraje 16 utkání této věkové kategorie.


EXTRALIGA DOROSTU

Ježci Heřmanův Městec si na nedělní dopoledne pozvali hosty z nedalekého Hradce Králové a přesně v 11:00 s nim zkříží své hole.

Na 13. hodinu vyjedou přes půl republiky Svítkov Stars na zápas s Kyjovem. A ve 14 hodin se začne hrát ve svitavské hale, kam proti domácím Sršňům přijedou bojovat Sokoli z Poruby.


1. LIGA

Program druhé nejvyšší souteže obsahuje 3 zápasy s regionálním zastoupením.
V 11 hodin bude domácí Kometa Polička hostit HBC Malenovice. Shodně od 14 hodin pak odstartují duely Ježků s hosty z Hodonína a  na výlet do Brna se vydají svítkovské hvězdy.


Regionální liga

Regionální liga má za sebou základní část. Ve třech dubnových nedělí, se odehrají tři nadstavbová kola, po kterých v soutěži skončí dva týmy s nejmenším počtem bodů.


LICHÁ SKUPINA

První zápas nadstavby, se rozehraje v Prachovicích. Domácí hráči ovládli jasným poměrem základní část. Proti nim se postaví družina Pardubic, která v posledním kole zvítězila a stále ještě živí naději na čtvrtfinálové souboje.

V druhém utkání uvidíme reprízu utkání z posledního kola. Jen si oba týmy mezi sebou prohodí své role domácích a hostů, zajímavá bitva nás čeká ve Svítkově, kde domácí Delta přivítá hráče Opatovic.


SUDÁ SKUPINA

Tady nás čekají dvě souběžné hrané utkání. Svitavští na domácí půdě přivítají béčko Jestřábů. Hostující tým v posledním utkání předvedl zlepšený výkon a tak uvidíme v jakém rozpoložení dorazí do Svitav.

Druhé utkání obstarají týmy Ježků a České Třebové. Tyto týmy spolu bojují o lepší výchozí pozici do dalších bojů playoff a tak se dá očekávat tuhá bitva, až do závěrečného hvizdu zápasu.


14:00 SK PRACHOVICE vs. HBC PARDUBICE „D“

16:00 DELTA PARDUBICE vs. HBC OPATOVICE NAD LABEM

17:00 TJ SRŠNI SVITAVY vs. HC JESTŘÁBI PŘELOUČ „B“

17:00 JEŽCI HEŘMANŮV MĚSTEC vs. TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ „B“