Pozvánky

Pozvánka na víkend

Jakou nadílku zápasů přinese velikonoční víkend? Čtyři dny volna nabídnou slušnou porci zápasů, ač budou, díky prázdninám, chybět zejména souteže nejmladších kategorií. Hrát se ale bude navíc třeba Český pohár.

PÁTEK

EXTRALIGA

Páteční program ozdobí extraligové derby mezi domácím Hradcem Králové a Pardubicemi, Hradec už bude bojovat jen o svou čest, neboť o šanci na účast v play-off už bohužel přišel. Pardubice budou chtít výhrou udržet co nejlepší výchozí pozici do play-off, zejména pak výhodu domácího prostředí. Utkání začíná v 15:00 na hradeckém hřišti.

REGIONÁLNÍ LIGA - nadstavbová část



SOBOTA

Extraliga juniorů

Na další štaci se vydají junioři. V elitní skupině A se Svítkov Stars představí na hřišti Hostivaře, začátek je plánován na 11:30.

Skupina východ pak nabídne regionální derby Ježci – Pardubice, to začne v Ježkárně ve 14:00.

1. LIGA

Na poznávaní moravských velikonočních zvyků se vypraví hráčská družina z Poličky, sobotní odpoledne stráví na hřišti v Malenovicích, kde od 15 hodin sehrají zápas s domácím HBC Malenovice.

Český pohár

Program Českého poháru dospěl do svého čtvrtfinále, ve kterém se v sobotu představí dva regionální zástupci. V 11:00 se potkají dva extraligové celky, domácí Karviná vyzve Letohrad. Ve 14 hodin se pak střetnou zástupci západočeské druhé ligy TJ Blatná Datels versus prvoligový Ježci Heřmanův Městec.

2. LIGA


NEDĚLE

Liga starších žáků

Dvě utkání má na programu Liga starších žáků, jejich hlavním aktérem bude Opočno, které se v 10:00 přestaví na půdě Sršňů Svitavy, a pak se přesunou do Letohradu, kde je od 14:30 budou očekávat domácí jeleni.

1. LIGA

V neděli se v moravských Malenovicích představí také tým Ježků, kteří jsou pozvaní na 14. hodinu. O hodinu dřív, tedy ve 13:00, přivítá pardubické béčko hosty z Brna.

REGIONÁLNÍ LIGA - nadstavbová část