Turnaje

Jak na krajském turnaji v kategorii U 13 dopadne Pardubický a Královehradecký kraj?

Tento víkend, 25. a 26. června se uskuteční turnaj krajských výběrů v kategorii do 13 let. Do týmů U13 se řadí mladší žáci v ročníku 2009, 2010 a mladší! Turnaj se uskuteční na zimním stadionu v Rakovníku, kde se o titul utká 8 celků! Který kraj bude nejlepší?

Výsledky ve skupině budou důležité

Týmy budou na turnaji hrát ve dvou skupinách. Dva první celky postoupí do semifinálových bojů, ve kterých se utkají křížem o finálový souboj. Poražené celky budou hrát o 3. místo a ty, jež nepostoupí do semifinále, budou hrát o umístění, přičemž proběhne i malé semifinále před boji o umístění!

Hráči budou muset spěchat! Času v duelech nebude mnoho

Hrací doba bude velmi malá. Týmy se v zápasech utkají ve dvou „poločasech“, které budou mít 12 minut. V případě remízy budou nájezdy. Ve skupině A se budou rvát Ústecký kraj, Středočeský kraj, Praha a Jihomoravský kraj. V skupině B budou hrát Pardubický kraj, Královehradecký kraj, Moravskoslezský kraj a Výběr talentovaných dívek U16.

Foto: Hokejbal tým. Královehradecký kraj exceloval na turnaji v kategorii U15. Bude tomu tak i na tom v kategorii U13?

Který kraj bude mezi hráči do 13 let nejlepší? Kdo se probojuje do semifinále a následně si to rozdá o titul? To uvidíme již tuto sobotu!