Turnaje

Pardubický kraj chce z krajského turnaje zlato! Příprava byla náročná!

V sobotu 25. a v neděli 26. června proběhne krajský turnaj kategorie U13 v Rakovníku, kde se 8 týmů utká o titul! Pardubický kraj před ním podstoupil náročnou přípravu! Jak je tento výběr z východních Čech připraven? Dosáhne na titul? A v jakém složení výběr pojede?

Pardubický kraj získal bronzové medaile na Pardubickém poháru 2022

Jak Pardubický, tak Královehradecký výběr do 13 let se zúčastnil Pardubického poháru, který byl pro tyto dva kraje přípravou před krajským turnaje v Rakovníku. Tyto dva mládežnické výběry se utkaly o 3. místo, ve kterém vyhrál Pardubický kraj 6:1. Více informací o této akci přineseme v dalších článcích!

Dále se Pardubický výběr U13 vydal na soustředění 20. června, kde také proběhlo přátelské utkání proti starším žákům HBC Pardubice, což byla dobrá prověrka!

Foto: Hokejbal tým. Pardubický kraj míří na krajském turnaji vysoko! Kam až tito borci dokráčí? Bude z toho medaile?

Nominace na krajský turnaj v Rakovníku

Brankáři: Voženílek Vojtěch (HBC Pardubice), Štarman Jiří, Franek Adam (oba HBC JTETK Svítkov Stars Pce) Náhradníci campu: Šulc Dominik (Ježci Heřmanův Městec)

Hráči: Motyčka Jakub, Salamon Marek, Hruška Martin, Jakubec Dominik, Kmínek Lukáš, Lukošík Robin, Pletánek Jakub (všichni HBC Pardubice), Bezděk Vojtěch (TJ Lokomotiva Česká Třebová), Holec Aleš, Pentek Matěj (oba SK Kometa Polička), Kozel Filip, Peřina Jakub, Mareček Michal, Vodehnal Vojtěch (všichni Ježci Heřmanův Městec), Fišer Max, Martínek Filip, Motyčka Matěj (všichni SK Hokejbal Letohrad), Kloupar Miroslav (TJ Sršni Svitavy), Kerner Tomáš, Jánský Jáchym, Jánský Jonáš (všichni HBC JTETK Svítkov Stars Pce)

Náhradníci: Snítilý Michal (TJ Lokomotiva Česká Třebová), Koudela Vojtěch, Solař Jan (oba HBC JTETK Svítkov Stars Pce)


Podaří se hokejbalistům z Pardubického kraje, které vede Martin Komárek, přivést nějakou medaili? A co Královehradecký kraj? Jak na tom bude?