Regionální ligy

K titulu v Regionální lize došel i Lukáš Kozel, který v play off s Ježky sbíral cenné zkušenosti!

Ježci Heřmanův Městec B v letošní sezóně došel až k vysněnému titulu v Regionální lize. Heřmanův Městec prošel hladce skrze čtvrtfinále a v semifinále porazil favorita z Prachovic a ve finále Ježci vyzráli na Deltu. Jak na letošní sezónu vzpomíná mladík Lukáš Kozel, který získal mnoho zkušeností?

U mě to je tak že, čím víc zápasů za víkend, tím líp

Lukáši, letos si nastoupil za rezervním tým v play off Regionální ligy. Byl si za tuto možnost rád? Co ti to přineslo?

Rozhodně jsem byl za tuhle možnost rád. U mě to je tak že, čím víc zápasů za víkend, tím líp. Přineslo mně to určitě velké zkušenosti a jsem rád že jsem k tomu úspěchu taky mohl přispět.

Vy jste zažili velkou jízdu, která skončila až titulem. Jak si ho vážíš a jak na celou sezónu vzpomínáš?

Vážím si ho hodně, ty série nebyly vůbec lehké. Sezóna byla super, základ byl se dostat do play-off, což se povedlo. V play-off jsme skvěle zkombinovali dravé mladí se zkušenějšími hráči.

Ve čtvrtfinále play off v Regionální lize jste vyřadili Opatovice, přičemž opravdový boj přišel v semifinále proti Prachovicím. Vy jste je však vyřadili 3:0 na zápasy, jak se Vám to povedlo?

Ačkoliv to bylo na zápasy 3:0, tak utkání byly velmi vyrovnaná. Přišlo mi, že Prachovice se soustředili spíš na to, kdo za nás hraje, a ne na zápasy a to podle mě zlomilo celou sérii.

Lukáš Kozel s pohárem za 1. místo v Regionální lize. Zdroj fotky: Ježci Heřmanův Městec.

Série s Deltou se zlomila určitě ve třetím zápase

Ve finále jste se utkali se zkušenou Deltou, na kterou jste vyzráli. Kde se podle tebe finálová série zlomila?

Série s Deltou se zlomila určitě ve třetím zápase, kde jsme je jednoznačně porazili 7:1.

Jak moc cenný titul to pro tebe je? Jak probíhaly oslavy a už se připravuješ na další sezónu?

Jak je známo, každý vyhraný zápas je pro mě cenný, ale na tohle jen tak nezapomenu. Oslavy probíhaly až do rána, takže si to umíte asi každý představit. Myslím, že se připravuju víc než dost, tak i doufám, že se to projeví v příští sezoně.