Přebor minipřípravek

Uskuteční se první turnaj minipřípravek! Hostitelem je Letohrad

V sobotu 24. září 2022 se uskuteční a odehraje první turnaj Východočeského přeboru minipřípravek 2022-2023. Organizaci má pod svou správou letohradský klub. Přijďte se ne Letohradský pohár minipřípravek podívat! Jaké týmy se utkají?

Turnaj minipřípavek se odehraje na dvou hřištích, přičemž začíná v 9:00 a končí ve 12 hodin. Týmy budou hrát 2 x 7 minut, přičemž za vítězství berou tři body. 

Hřiště 1

První zápas odstartují domácí Jeleni proti Sršňům ze Svitav. Na turnaji se představí i daleký HBC Liberec, který vyzve Ježky z Heřmanova Městce. Ježci si moc neodpočnou, protože je poté ihned čeká duel proti domácím hokejbalistům. Následuje zápas mezi HBC Pardubice a TJ Sršni Svitavy. Liberec poté prověří Letohrad a Sršně. Pardubice vyzvou Heřmanův Městec.

Hřiště 2

Na druhé hrací ploše se představí HBC Svítkov Stars Pardubice, které v derby vyzvou hokejbalisty z Polabin. Tým minipřípravky přijede také z Hradce Králové, na který čekají zápasy proti Svítkovu a týmu HBC Pardubice. Na hřišti dva se představí také Libere proti Svítkovu. Ježci vyzvou Piráty a Svítkov zkusí štěstí proti Svitavám. Na tomto hřišti ukončí turnaj zápas Letohrad - Hradec Králové. 


Tabulka Přebor minipřípravek - Čechy Východ