Regionální ligy

Ohlasy All Stars hráčů Regionální Ligy: V All Stars je mládí i zkušenost! Co na to říká Jan Nekvinda, Tomáš Opasek, Michal Veselík a Milan Váňa?

Do All Stars Regionální ligy se za minulý ročník dostal vždy jeden hráč z jednoho celku. Naše regionální redakce vyzpovídala členy All Stars týmu, kde mládí zastupuje Tomáš Opasek a Jan Nekvinda. Stáří naopak reprezentuje Milan Váňa a Michal Veselík.

Vážím si toho asi jako každý, kdo se tam dostal, říká skromně Tomáš Opasek z Přelouče

V rezervě Přelouče nastupoval Tomáš Opasek, který byl vybrán do All Stars týmu jako nejlepší Jestřáb. Tomáš Opasek reagoval na to, proč se do All Stars dostal: „Vážím si toho asi jako každý, kdo se tam dostal. Moje hra nijak v ničem nevyniká, vždy jsem bodoval, když jsem byl ve správný čas na správném místě.“

Je to moje první cena pro jednotlivce v hokejbalové kariéře, je rád Jan Nekvinda

Vedle mladého Tomáše Opaska byl za rezervu Lokomotivy zvolen mladý Jan Nekvinda. „Tato cena mě velmi potěšila. Je to moje první cena pro jednotlivce v hokejbalové kariéře,prozradil a dodal, jestli jeho otec, se kterým nastupuje v České Třebové, závidí: „Podle mě ne. Nás oba zajímají více týmové výsledky než ty individuální.“

Za Deltu si ocenění vysloužil Michal Veselík

Reakce Michala Veselíka bude doplněna v nejbližších dnech.

Vůbec nevím, čím jsem si to zasloužil. Jen mě napadá, že svým věkem, směje se Milan Váňa

Reakce Milana Váni: "Samotná nominace byla pro mě velikým překvapením. Vůbec jsem to nečekal, protože jsem docela soudný, sebekritický a znám svoje možnosti. Hlavně si myslím, že v našem týmu je několik schopnějších hráčů, kteří by si to zasloužili daleko více, protože udělali pro tým v minulé sezóně určitě větší kus hokejbalové práce než já a byli tahouny mužstva. Ale každopádně děkuji tomu, kdo mě navrhl a tím udělal 63 radost. Vůbec nevím, čím jsem si to zasloužil. Jen mě napadá, že svým věkem. (smích) Vážím si ho moc, protože toto ocenění přichází v době, kdy já pomalu budu s hokejbalem končit a je teď pro mě takovým „nakopnutím“ do této sezóny, že mám ještě trochu na sobě pracovat, abych to na hřišti klukům příliš nekazil." Jak Milan Váňa vzpomínal na loňsku sezónu? "Pro náš tým to byla sezóna s rozdílnými výsledky, některé zápasy se vydařily, na některé je lepší zapomenout. Škoda, že jsme se nedostali dál v play off. Tak alespoň takto děkuji celé partě za uplynulou sezónu a těm klukům, kteří jsou na tom herně někde jinde, že nebylo pro ně přítěží si jít zahrát za Déčko. Budu vzpomínat z několika hledisek. Byl jsem rád součástí týmu, rád za další sportovní rok a dění kolem hokejbalu. Dále, že to byla poslední sezóna v regionální soutěži, kterou jsem roky hrál jen za jeden tým, než došlo k letošnímu „sloučení“ dvou rozdílných soutěží a pak, že jsem asi naposledy hrál s některými spoluhráči, protože díky organizačním okolnostem s hokejbalem skončili nebo odešli jinam," řekl pardubický veterán.