Různé

Přihlaš se na turnaj pro studenty univerzit

V rámci možné spolupráce Českomoravského svazu hokejbalu s Vysokoškolským sportovním centrem MŠMT bychom rádi uspořádali první akci pro všechny hokejbalisty a hokejbalistky, kteří studují jakoukoliv vysokou školu.

První akce se měla uspořádat na jaře letošního roku, vzhledem k nízkému počtu přihlášených zájemců, ale musel být turnaj zrušený. Novým termínem turnaje ve formátu 3+1 je sobota 28. 1. 2023 v nafukovací hale v Pardubicích. Akce by byla první možností setkat se se všemi zájemci o tyto turnaje, vzájemné komunikaci a nalezení cesty ke společnému cíli. Tím by mělo být Univerzitní MČR v hokejbalu! V případě zájmu o účast na lednovém turnaji, se přihlas ZDE.

Začátek je naplánován na 9:30, konec se bude odvíjet podle počtu přihlášených. Jednotlivé týmy budou namíchány náhodně bez univerzitní příslušnosti. Na akci poznáte své spolužáky z vysokých škol, takže věříme, že již příště budete moci společně utvořit tým. Doufáme, že Vám nebude nic stát v cestě a setkáme se v co největším počtu.

Vysokoškolské sportovní centrum:

Hlavním posláním VICTORIA Vysokoškolského sportovního centra MŠMT je vytváření komplexních podmínek pro dlouhodobou přípravu vybraných sportovních reprezentantů České republiky a podporu vysokoškolských sportovců pro reprezentaci České republiky. VICTORIA VSC, jako jediné resortní sportovní centrum, umožňuje podporu sportujícím studentům.

Možnou akcí je uspořádání Univerzitního MČR v hokejbalu, které by proti sobě postavilo týmy z jednotlivých Univerzit z celé České republiky. Pro případnou realizaci této myšlenky je pro nás důležité zjistit, kolik máme studujících hokejbalistů.

Pokud nově studuješ vysokou školu, vyplň ZDE dotazník, abychom o tobě věděli.