Vyšší ligy

Nyní je pro mě důležité dostat se zpět do formy, má jasno Vít Rozlílek

SK Hokejbal Letohrad vyzpovídal svého hráče Víta Rozlílka, který do podzimní části Extraligy nezasáhl. Proč? Více se dočtete ve článku z redakce Jelenů.

Já myslím, že je super, co se klukům na podzim povedlo.

Víťo, ty jsi celý podzim sledoval pouze jako divák, jak podzimní část letohradských Jelenů hodnotíš?

Já myslím, že je super, co se klukům na podzim povedlo. Podařilo se jim skončit na druhém místě, což je super startovací pozice do jarní části sezóny. Doufám, že se jim bude dařit takhle i nadále.

Jak se k nám dostalo, zapojil ses do zimní přípravy, jaká pro tebe je? A jaké byly první tréninky s týmem?

Ano, začínám pomalu trénovat s týmem. Zatím jen v omezeném režimu, ale doufám, že se brzy budu moct připojit naplno a budu připraven případně pomoci v další části sezóny. První tréninky byly super, těšil jsem se na atmosféru v kabině.

Loňský rok pro tebe byl ve znamení spíše lékařů než hokejbalu, absolvoval jsi operaci kolene, jak ke zranění došlo?

Já myslím, že to byl ukázkový příklad, jak k těmto zraněním dochází (úsměv)… Při tréninku jsem chtěl udělat změnu směru, bohužel v koleni prasklo a bylo hotovo.

Jeleny čeká už za necelé čtyři týdny úvodní utkání jarní části proti Pardubicím, počítáš s tím, že nastoupíš? Jak zápas vyhlížíš?

Zápas vyhlížím, ale pouze jako fanoušek. Zatím pracuji na plném zařazení do tréninku. Kdy se budu moci zapojit do zápasu, zatím není jisté.

Ty ses v minulých letech věnoval více hokeji než hokejbalu, ale přece jenom, nepokukuješ i po hokejbalové reprezentaci? Potěšila by tě pozvánka na kemp?

Než jsem se zranil, tak jsem si říkal, že by bylo super jet reprezentovat, ale s operací se tyto plány rozplynuly. Nyní je pro mě důležité dostat se zpět do formy a nad tímhle prozatím nepřemýšlím.

A na závěr, dovol mi otázku do minulosti. Ty jsi v roce 2011 byl kapitánem týmu, který vyhrál Mistrovství republiky přípravek, úspěchy přišly i v žákovských kategoriích. Jak na tu dobu vzpomínáš?

Ano, pamatuji si to, jako by to bylo včera. Byl to super zážitek! Část týmu, který tam byl tehdy je nyní v „A“ týmu, tak snad se povede stejný úspěch i v kategorii mužů.

Zdroj článku: SK Hokejbal Letohrad.