Přebor mladších žáků

Svitavský pohár mladších žáků vyhrála Hostivař! Piráti brali třetí příčku

V půlce ledna se uskutečnil Svitavský pohár mladších žáků, na němž nastoupily i týmy ze středních Čech, jižní i severní Moravy. Nejvíce se dařilo Hostivaři, která celý turnaj opanovala. Nejlepším celkem z východních Čech byl HBC Hradec Králové. Druzí skončili Eagles Brno a na chvostu zůstala Opava.

Svitavský pohár mladších žáků nabídl velkou podívanou

Turnaj odstartoval velký debakl Sršňů, který zařídili hradečtí hokejbalisté. Ti zvítězili vysoce 13:0, přičemž nejvíce byli na hřišti vidět hradečtí Duchač, Řehořek, Odl a Kovář. V následujícím duelu Brno Eagles porazilo jednoznačně Opavu, přičemž poté HBC Hostivař ukázala Hradci, že to nebude mít lehké. Pražané brali výhru 5:2. Svitavy svedly litou bitvu s hráči Opavy, kteří těsně podlehli 4:3. Eagles jako jediní dokázali obrat Hostivař o nějaké body, protože Brno remizovalo s Hostivaří 2:2.

Piráti si ve 12:00 poradili hravě s Opavou 0:5 a Hostivař si zase smlsla na Sršních v poměru 0:11. Eagles záhy remizovali s Hradcem Králové, přičemž Opava nedosáhla na body ani proti Hostivaři. Eagles v posledním duelu vyhráli 12:1 proti Svitavám.