Ostatní oznámení

Předvánoční aukce Veterán Cupu Letohrad podpoří nemocné děti dalšími více než 24 tisíci!

Již tradiční hokejbalový charitativní turnaj Veterán Cup nakopl přípravy na další ročník a před koncem roku přišel s další zajímavou předvánoční aukcí cenných sportovních předmětů z ledního hokeje, ale také fotbalu a dalších sportů. Celkový výtěžek 24 704 Kč pomůže postiženým a těžce nemocným dětem.

Charitativní hokejbaloý turnaj Veterán Cup Letohrad 2024 napíše letos 22. června již 10. jubilejní pokračování! Tento projekt podporuje základní školu speciální Neratov pro žáky s mentálním a kombinovaným postižením a žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Turnaj také podporuje malého Vašíka, který se narodil se vzácnou a nevyléčitelnou nemocí motýlích křídel. Je to nemoc, která stojí spoustu sil a která velmi bolí. Veřejná sbírka také podpoří malou Janičku „Kanadu“, které byl ve 3 letech diagnostikován autismus a těžká mentální retardace. Janičce je nutné dopomoci při každodenních činnostech.

Teprve před pár dny skončil rok 2023, ale organizátoři charitativního hokejbalového projektu v čele s panem Martinem Motyčkou jsou opět v plné přípravě dalších aktivit. „Rádi bychom poděkovali všem sponzorům, kteří nás v roce 2023 podpořili. Chtěli bychom také poděkovat všem lidem, kteří podpořili sbírku VETERÁN CUP LETOHRAD pro ZŠS NERATOV, VAŠÍKA a JANIČKU. Dále poděkování patří všem, kteří pomáhali při turnaji a zápase osobností. Chtěli bychom Vám popřát vše nejlepší a hodně zdraví v Novém roce 2024,“ nachází slova díků hlavní organizátor Veterán Cupu Martin Motyčka.

>>ZAPOJTE SE DO VEŘEJNÉ SBÍRKY<<