2. liga

„Obětovat pro úspěch více než soupeř“ říká před nadcházejícím ročníkem 2.ligy RSHb Čechy Východ opora celku HbC Chlumec nad Cidlinou - Jan Skřivánek

Ročník sezóny 2021/2022 již klepe na dveře. Jak se kluby připravovaly na sezónu? Jsou nějaké změny v kádru a jaké jsou cíle pro letošní sezónu?

Honzo, ročník sezóny 2021/2022 již klepe na dveře a doufám, že bude odehrán v plné kráse, a proto tě poprosím o krátký komentář – co je nového u „Vrtaček“ ?

Vrtačky se v době přerušení soutěží v hojné míře rozrostly o budoucí hokejbalisty a všichni se věnovali hlavně rodinným radostem. Věříme v odehrání kompletního ročníku a odeznění všech možných omezení.

Jak se Váš klub připravoval a připravuje na nadcházející sezónu? Můžeš nám prozradit, jestli jsou i nějaké změny v kádru?

Průběžně jsme se sházeli si zahrát na hřišti, ovšem počet byl většinou hodně slabý. Společná fyzická příprava letos neproběhla a absolvovali jsme v srpnu turnaj v Novém Strašecí, který nám nastavil velice přísně zrcadlo. Změny v kádru nebudeme zatím komentovat, uvidíme, jak se sejdeme k prvnímu zápasu.

Bohužel covidová stopka si vyžádala dlouhou pauzu mimo hřiště. Myslíš, že to bude znát ve Vašem kádru? Jak jsi se ty nachystal fyzicky do této sezóny?

Určitě to na nás bude znát, věkový průměr nám stoupá dost vysoko a zápasové manko se na spoustě hráčů určitě projeví a musíme se s tím hodně rychle popasovat. Já sám bohužel nenašel dostatek času a silné vůle připravit se více na sezónu, takže budu muset v září dohnat fyzické manko, abych nemusel na hřišti přehazovat svoji práci na ostatní :)

Celek HbC Chlumec nad Cidlinou patřil vždy k nejsilnějším mančaftům 2. ligy RSHb Čechy Východ, jaké jsou jeho cíle pro letošní sezónu?

Cíle jsou každoročně vyhrát poslední zápas sezóny. 20 zápasů dává velkou šanci získat zpět herní praxi, zajistit si místo do play-off a tam už to bude o načasování formy a odhodlání obětovat pro úspěch více než soupeř.


Tabulka 2. Liga - Čechy Východ
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HbC Chlumec nad...
0 0:0 0
2.
HBC Svítkov Stars...
0 0:0 0
3.
HC Jestřábi...
0 0:0 0
4.
SK Hokejbal...
0 0:0 0
5.
TJ Sršni Svitavy
0 0:0 0