2. liga

Chlumec těsně předstihnul Přelouč! Lokomotiva přezimuje výše než Pardubice C!

Podzimní část 2. Ligy je u konce. Pojďme se podívat na jednotlivá místa, na kterých týmy přezimují. Které týmy na podzim vyčnívali a které ne? Tabulka se rozděluje na 3 části, ve kterých jednotlivé celky bojují o lepší umístění. Zůstane Chlumec na vršku tabulky i na jaře? Jak dopadl Žamberk?

Souboj o první místo vyhrál Chlumec nad Přeloučí!

První dvě místa okupují dva silné druholigové celky, které mají zkušenosti i s 1. Ligou! O dva body na tom je lépe družstvo Chlumce nad Cidlinou, který s 25 body ovládl podzimní část. Jestřábi s Přelouče na Chlumec ztrácí dva body, přičemž mají zápas k dobru. Těžko odhadovat, zda se Chlumečtí udrží na první pozici i v jarní části. Jejich skóre je prakticky totožné. Jak Přelouč, tak Chlumec na podzim vstřelily 43 branek a jejich defenziva pracuje velmi dobře!


Foto: SK Hokejbal Žamberk. Chlumec nad Cidlinou proti Žamberku neměl velké problémy.

Česká Třebová má jednobodový náskok na Pardubice!

Střelecky produktivnějšími celky než Přelouč a Chlumec jsou Pardubice a Česká Třebová. Těmto hokejbalistům se podařilo nastřílet přes 50 branek. Na druhé straně ale inkasovali o polovinu více než mužstva na prvních dvou pozicích. Lokomotiva se může pyšnit třetím místem, i když Pardubice mají zápas navíc, kterým můžou svého soupeře předskočit.

Rezerva Hradce Králové se topí u dna! Žamberk skončil pátý!

Bitva o lepší umístění probíhá i na chvostu tabulky, kde sídlí Hradec Králové B a SK Hokejbal Žamberk. Tyto celky bojují spíše mezi sebou než se zbytkem tabulky. Piráti mají 3 body a Žamberští pouze 5. Mezi Žamberkem a čtvrtými Pardubicemi je propast 13 bodů, jenž se bude těžko stahovat. Proberou se tyto týmy po zimním spánku?

Foto: Alena Čížková. Lokomotiva proti aktuálně prvoligovým Ježkům z Heřmanova Městce.

Tabulka 2. Liga - Čechy Východ
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HbC Chlumec nad...
0 0:0 0
2.
HBC Svítkov Stars...
0 0:0 0
3.
HC Jestřábi...
0 0:0 0
4.
SK Hokejbal...
0 0:0 0
5.
TJ Sršni Svitavy
0 0:0 0