Pozvánky

Pozvánka na víkend

Další nadupaný víkend s hokejbalem je tu a detailní pozvánka je připravena.

SOBOTA

Liga SŽ

Volno si v tomto kole užijí hráči České Třebové, ostatní však čekají napínavé zápasy o body do tabulky.

V 9:30 odstartují zápasy bílého týmu Pardubic s HBC Rangers Opočno i Sršňů s Letohradem.

V půl dvanácté rozehrají svůj duel Ježci se Svítkovem a kolo uzavře od 14 hodin zápas v Přelouče s modrým týmem HBC Pardubice.

Extraliga juniorů

Zástupci našeho regionu rozehrají svá utkání shodně od 14:00!

HBC Hradec Králové 1988 zajíždí na půdu HBC Enviform Třinec.

HBC Pardubice také hrají svůj duel na venkovním hřišti a to na půdě HBC Malenovice.

Hráči týmu Ježci Heřmanův Městec, hrají jako jediný východočeský zástupce na domácí půdě. Na ježkárně je vyzve tým HBC Bulldogs Brno ve 14 hodin.

Extraliga

V nejvyšší soutěži neuvidíme v našem regionu ani jeden extraligový duel, jelikož všichni naši zástupci zajíždějí na hřiště soupeřů.

HBC Pardubice zajíždí na půdu HBC Kladno, kde si určitě budou chtít spravit chuť po nepovedeném derby. Utkání začíná v 11:00.

Tým SK Hokejbal Letohrad čeká utkání na hřišti Elba DDM Ústí nad Labem. Utkání začíná ve 14:00.

Poslední východočeský zástupce HBC Hradec Králové 1988, čeká výjezd do Prahy, kde je čeká výzva v podobě posledního mistra extraligy a to tým HC Kert Park Praha. Začátek utkání je naplánován na 16:00.

2. liga

Souboj o čelo tabulky! V sobotu nás čekají dva duely!

Jako první rozehrají své utkání týmy HBC Pardubice C vs. SK Hokejbal Žamberk. Oba týmy ve svých posledních zápasech padly vysokým rozdílem. Kterému týmu se v sobotu povede odčinit poslední prohru a uzme body pro sebe? To se dozvíme na hřišti v Polabinách. Utkání startuje již od 15:00.

Druhé utkání nabízí přímý souboj o čelo tabulky soutěže. Na hřiště Jestřábů přijede dlouholetý rival z Chlumce nad Cidlinou. Jestřábi jsou letos zatím 100%, ale na záda jim v tabulce dýchají právě Chlumecké Vrtačky. Třaskavý souboj o čelo tabulky rozehrají HC Jestřábi Přelouč proti HBC Chlumec nad Cidlinou od 17:00 na hřišti v Přelouči!

NEDĚLE

Přebor MŽ

V přeboru mladších žáků se odehrají dva turnaje v Pardubicích, jeden v Polabinách a druhý samozřejmě ve Svítkově.

Extraliga dorostu

Čtveřice zástupců našeho regionu rozehraje svá utkání v neděli.

Jako první začnou své utkání hráči Hradce Králové, kteří zajíždí na venkovní utkání do Hodonína. HBC Hodonín vs. HBC Hradec Králové 1988 startuje již v 11:00.

Druhý zástupce východních Čech, Ježci, budou na své utkání taktéž cestovat a to do Karviné. HbK Karviná vs. Ježci Heřmanův Městec začíná ve 13:00.

A nakonec se na zimním stadionu ve Svitavách rozehraje duel mezi místními TJ Sršni Svitavy, které přijede vyzvat tým HBC Pardubice. Tento duel má naplánovaný start na 14:00

VČ přebor mikropřípravek

Turnaj se bude hrát v v Hradci Králové. Na turnaj je přihlášeno 5 celků.

Hraje se systémem 3+0 s lokální úpravou hry na branky rozměrů 60x45 cm. Hrací doba je stanovena na 2x6 minut čistého času.

Extraliga

Po sobotním výjezdu na Kladno, čeká tým HBC Pardubice další výjezd a to na západ čech do Plzně. Začátek utkání HBC Plzeň vs. HBC Pardubice je naplánován od 13:00.

1. liga

Po výhře v regioderby nad Ježky, bude tým HBC Svítkov Stars Pardubice zajíždět na půdu HBK Bulldogs Brno. Začátek utkání je naplánován na 14:00 v Brně.

Další utkání se odehraje v Aréně Ježkárna. Nováček soutěže Ježci Heřmanův Městec, se popere o body do tabulky s týmem HBC Hodonín. Úvodní hvizd je naplánován na 14:00.

2. liga

První body pro Piráty?

V neděli nás čeká dohrávka sobotního kola. Domácí Piráti určitě nejsou spokojeni se vstupem do soutěže, když po prvních 3. kolech na svém kontě nemají jediný bod. Na jejich hřiště dorazí kohouti z České Třebové. Uvidíme konečně první výhru za 3 body pro Piráty a nebo budou body putovat do České Třebové? Utkání HBC Hradec Králové B vs. TJ Lokomotiva Česká Třebová začíná od 15:00.

Regionální liga

Čtveřice zápasů nás čeká v regionální lize. Na první body čekají Jestřábi, do bojů o čelo tabulky se k Prachovicím a Opatovicím, připojily i Pardubice. Tabulkou budou určitě chtít zamíchat i Delta, Ježci, Kohouti a Sršni!

Od 14:00 se rozehraje první duel. Jestřábi, kteří se pohybují na chvostu tabulky si brousí drápy na letošní první body. Do cesty se jim postaví zkušený tým Delty, který bude chtít taktéž brát body. Utkání HC Jestřábi Přelouč B vs. Delta Pardubice se rozehraje od 14:00 na hřišti v Přelouči.

Další zápas se rozehraje v Polabinách, kde půjde o přímý souboj o čelo tabulky. Hosté z Prachovic budou chtít potvrdit dobrý vstup do sezony a domácí opět čeká náročné utkání. Uvidíme jednoznačnou výhru za 3 body, nebo drama až do samého konce v prodloužení? To vše se dozvíte, pokud dorazíte v 17:00 na utkání HBC Pardubice D vs. SK Prachovice.

Do Ježkárny budou v neděli zajíždět Sršni. Ježci v posledním utkání potrápili Deltu, kde nakonec padli v prodloužení. Sršni minulé kolo odpočívali, a tak jistě budou plní sil a Ježkům zápas určitě nedarují zadarmo. Tato napínavá bitva mezi Ježci Heřmanův Městec vs. TJ Sršni Svitavy začíná od 17:00.

I třetí duel bude startovat od 17:00 v Přelouči, kde domácí Opatovice přivítají Kohouty z České Třebové. Domácí budou chtít brát všechny body a odčinit tak minulou prohru. Kohouti minulý týden nehráli, a tak uvidíme s jakou formou nastoupí proti domácím. Zajímavý duel mezi HBC Opatovice nad Labem vs. TJ Lokomotiva Česká Třebová B začíná od 17:00 na hřišti v Přelouči.