Pozvánky

Pozvánka na víkend

O víkendu uvidíme semifinálové boje v mužské extralize, druhé lize a Regionální lize. Doplní je i čtvrtfinále v extralize juniorů, zápasy dorostu nebo turnaj Ligy žen v České Třebové. Pozvánka na víkend je tu v plné parádě.

SOBOTA

VČ Přebor Přípravek

Turnaje kategorie Přípravka se uskuteční na dvou místech, v Heřmanově Městci v a Pardubicích -Svítkově. Na turnaje ve formátu 5+1 je přihlášeno 9 celků. Turnaj se hraje systémem 5+1. Hrací doba je stanovena na 2x10 minut čistého času s přestávkou o délce 1 minuta. Turnaje ve Svítkvově se zúčastní Pardubice, Svítkov, Eagles Brno, Polička a Nový Bydžov. Na turnaj do Heřmanova Městce dorazí kromě domácích Ježků také Letohrad, Přelouč nebo Tygři Mladá Boleslav.

Liga starších žáků

Soutěž starších žáků již zná konečné umístění týmů v tabulce, leč zbývá dohrát ještě jedno utkání aby mohla být soutěž kompletní. Tím bude v sobotu od 9:30 utkání mezi domácím Opočnem a vítězem soutěže Svítkov Stars.

PLAY-OFF extraligy juniorů - čtvrtfinále

V sobotu odstartuje play-off v juniorské soutěži. Po předkole se ve čtvrtfinále přestaví Hradec Králové, jenž vyrazí bojovat do Ústí nad Labem na území Elby.

Druhým účastníkem je pak Svítkov, který postoupil přímo ze skupiny A, ten se utká s pražskou Hostivaří, která také prošla předkolem.
(Časy zápasů nebyly v době zveřejění pozvánky ještě uvedeny)

Liga žen

Sobota nabídne turnaje žen, jeden v České Třebové a druhý v Prachaticích. Do České Třebové se sjedou týmy ze Svítkova, Písku, Plzně – Litic a samozřejmě nesmí chybět domácí tým Lokomotivy. Holky z Pardubic pojedou bojovat na turnaj do Prachatic, kde se utkají s hráčkami SK Kelti, HBK Kyjov a taktéž s týmem domácích Prachatic.

EXTRALIGA – SEMIFINÁLE

Pardubice nevstoupily do úvodních semifinálových zápasů moc dobře a z Kladna si přivezly ztrátu 2:0, stejně tak prohrávaly ve čtvrtfinále s Letohradem a nakonec se jim povedlo sérii otočit. O konci sezóny v pardubické kabině nechce nikdo slyšet a tak budou pardubičtí hráči bojovat o prodloužení série na domácím hřišti v sobotu od 11 hodin před kamerami O2 TV. V případě úspěchu je pak čeká nedělní duel v 15:00.

Regionální liga - SEMIFINÁLE

Ježci vedou senzačně v sérii s Prachovicemi 0:2 a čeká je úkol nejtěžší, udělat poslední krok k ukončení série. Prachovice měly zase čas oklepat se ze dvou porážek a srovnat se po psychické stránce. Ježci ale hrají doma a je možné, že nenechají nic náhodě a posílí tým co to jen půjde. Duel o všechno se odehraje v sobotu od 17:00 v Ježkárně. Pokud se série protáhne do 4. zápasu, bude se na tomtéž místě hrát o den později ve stejný čas.

Sršni s Deltou drží vyvážený poměr, a tak se s jistotou bude hrát oba víkendové dny. Hřiště u Bylanky rozduní domácí fanklub Delty v sobotu v 16 hodin. Čtvrté utkání, které by mohlo určit vítěze se bude hrát v neděli od 17:00. Případný pátý duel by přišel na řadu ve středu na hřišti svitavských Sršňů.

2. LIGA

Posledním kolem se minulý víkend uzavřela základní část druhé ligy a vykrystalizovaly nám i dvojice pro semifinálová klání.

V první dvojici vyzve vítěz základní části Jestřábi, družinu Pardubického C-týmu. Od této série si slibujeme napínavá a vyrovnaná utkání. V týmu Jestřábů se to hemží ostřílenými borci, se zkušenostmi jak v extraligových PO bojích, tak i z 1.ligy. Dalo by se říci, že domácí borci jsou i favorizováni. Ale nenechme se vyvést z omylu. Tým Pardubic má ve svých řadách také zkušené borce, které doplňuje dravé mládí. Semifinálové boje začínají v sobotu a následně v neděli, na hokejbalovém hřišti v Přelouči.

SOBOTA 17:00 HC JESTŘÁBI PŘELOUČ vs. HBC PARDUBICE C
NEDĚLE 14:00 HC JESTŘÁBI PŘELOUČ vs. HBC PARDUBICE C

Ve druhé dvojici se utkají dva týmy, které do poslední chvíle na dálku přetahovaly o výhodu domácího prostředí. Tu si nakonec vybojovali hráči Chlumce a tím pádem bude soupeř o víkendu muset dvakrát cestovat z České Třebové. Oba soupeře také spojuje fakt, že před nadcházejícími duely PO se nedokázali vítězně naladit. Oba týmy si jistě pomýšlejí na finálové boje, ale k nim vede ještě dlouhá cesta. V této sérii jsou očekávané vyrovnané bitvy, které by mohly vést klidně až do prodloužení, nebo samostatných nájezdů. Vypjaté semifinálové bitvy, můžete sledovat v sobotu a neděli na hřišti v Chlumci nad Cidlinou.

SOBOTA 14:00 HBC CHLUMEC NAD CIDLINOU vs. TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ
NEDĚLE 10:00 HBC CHLUMEC NAD CIDLINOU vs. TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ

NEDĚLE

Extraliga dorostu

V nedělních soubojích vyjíždí Pardubice a Hradec Králové na hřiště soupeřů, oba celky míří na Moravu, přesněji do Hodonína a do Kyjova. Na domácím kolbišti se tak představí Svítkov, který ve 12:30 příjme návštěvu z Ostravy-Poruby a Sršni, na které se přijede podívat tým Eagles Brno, začátek utkání bude ve 14:00.