Různé

Co zajímavého se během podzimní části a zimní přestávky událo v regionu?

Podzimní hokejbalová část byla v regionu Čechy Východ velmi výživná. Přes zimu byl větší klid, avšak i tak bylo o hokejbalu ve východních Čechách slyšet. V tomto článku vám přinášíme zajímavé události a počiny!

Lokomotiva nepřestává udivovat! Bude z toho čtvrtý titul?

TJ Lokomotiva nepřestává přikládat do kotle. I po třetím titulu v řadě hokejbalisté České Třebová pomýšlí na další titul. Dosáhnou na něj? Po 12 podzimních utkáních Česká Třebová má 28 bodů a je první v tabulce. Její skóre je 73:32, což o něčem vypovídá. Tento rok však bude o něco složitější, protože v soutěži mnoho kvalitních týmů. Jakou formu Česká Třebová nalezne?

Přes zimu proběhlo mnoho mládežnických turnajů a dalších akcí!

Východní Čechy byly pro letošní zimní přestávku baštou hokejbalu. V Pardubicích a Svitavách se konal nespočet hokejbalových akcí pod střechou. V Pardubické hale proběhlo několik turnajů z kategorie Míchačka, kde hráči hrají z náhodně sestavených celků. I studenti vysokých škol se mezi sebou utkali, a to v unikátním turnaji! V této hale navíc proběhlo několik mládežnických turnajů, kterých se účastnily i týmy z jiných regionů. Svitavy zase poskytly zázemí pro reprezentační výběry juniorů i mužů. Junioři se připravují na MSJ 2023 v Liberci. Dokonce se premiérově uskutečnily Svitavské poháry 1. Ligy a Extraligy. Nezapomnělo se ani na dorostenecké turnaje a juniorské turnaje. Dokonce proběhl i ženský turnaj za účasti slovenského celku.