Různé

10. ročník Veterán Cupu spustil veřejnou sbírku! Ta opět pomůže těžce nemocným dětem

Jubilejní 10. ročník charitativní hokejbalového turnaje Veterán Cup Letohrad se uskuteční až 22. června 2024. Již nyní ale organizátoři spustili veřejnou sbírku, do které může každý přispět libovolnou finanční částkou na podporu těžce nemocných dětí s nevyléčitelnými postiženími.

V minulém 9. ročníku tohoto charitativního turnaje se podařilo díky dobrým lidem nejen z hokejbalového prostředí, ale i z řad štědrých sponzorů, vybrat přes 391 000 Kč! Přispět můžete už nyní až do startu 10. ročníku na konci června posláním libovolné finanční částky na transparentní účet 131-1671740207/0100. Nebo naskenujte QR kód níže.

Kvůli ochraně osobních údajů napište do poznámky „chci zveřejnit“ či „nechci zveřejnit“ na sociálních sítích Veterán Cupu.

Nezapomeňte, že do 15. 12. 2023 do 20:00, probíhá předvánoční charitativní aukce cenných sportovních předmětů profesionálních hvězd z různých sportovních odvětí. Celý výtěžek z této aukce poputuje jako vždy na konto charitativního hokejbalového turnaje Veterán Cup Letohrad 2024, který podporuje základní školu speciální Neratov pro žáky s mentálním a kombinovaným postižením a žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Aukce také podpoří malého Vašíka, který se narodil se vzácnou a nevyléčitelnou nemocí motýlích křídel. Je to nemoc, která stojí spoustu sil a která velmi bolí. Aukce také podpoří malou Janičku „Kanadu“, které byl ve 3 letech diagnostikován autismus a těžká mentální retardace. Janičce je nutné dopomoci při každodenních činnostech.

>>DO AUKCE SE ZAPOJTE ZDE<<