Mládež

Petr Schwach je lídrem letohradských Jelenů! Čeho s nimi chce dosáhnout?

Dorostenci letohradských Jelenů v Extralize dorostu nepřevádí zrovna dobré výkony. Ty ji zatím stačí na osmou pozici s 10 body, avšak karta se může obrátit. Paradoxně Jeleni mají nejproduktivnějšího hráče soutěže, a to Petra Schwacha! Co tento borec říká na situaci jeho týmu?

Náš tým se bohužel potýká s nedostatkem hráčů

Petře, Vy se dělíte o místo nejproduktivnějšího hráče Extraligy dorostu ve Východní divizi (10+11). Trénoval jste na sezónu hodně? Kde jste získal takovou formu?

Ano, před sezónou jsem věnoval tréninku veškerý svůj volný čas. Zaměřil jsem se hlavně na přesnou a tvrdou střelu.

Avšak do postavení týmu se to příliš nepromítá. Jste na osmém místě s 10 body. V čem vězí, že jste až osmí, když se vám tak individuálně daří?

Náš tým se bohužel potýká s nedostatkem hráčů, proto se tým doplňuje hráči z nižších kategorií, ale i tak dovedeme sehrát velmi vyrovnaná utkání s nejlepšími týmy tabulky.

Určitě se chcete zlepšit. Na čem budete pracovat? Věříte, že týmová hra půjde nahoru?

Tak určitě, věřím že se forma našeho týmu bude stále zlepšovat a náš tým nebude provázet žádné zranění. Jako tým musíme zlepšit především fyzičku, aby nám síly vydržely celý zápas.

Jaké jsou letošní cíle s letohradskými dorostenci. Určitě se chcete dostat alespoň na kvalifikační turnaj, ale bude to těžké. Co pro to uděláte?

Uděláme maximum proto, abychom se dostali s Jeleny v tabulce co nejvýš.

A jaké jsou vaše hokejbalové cíle? Můžete nám je prosím prozradit?

Aktuálně bych se chtěl dostat do finálního výběru reprezentace do 16 let a pomoct dosáhnout co nejlepších výsledků.