Pozvánky

Pozvánka na víkend

Od českého poháru až k Regionální lize, prodloužený víkend nabídne skoro úplně všechno.

ČTVRTEK

Čtvrtkem startuje hokejbalový supervíkend! Budou nám nabídnuty dva pohárové zápasy, dvě dohrávky regionální ligy a jedna dohrávka 2. ligy.

Český Pohár

Do 2. kola se probojovala trojce zástupců 2.ligy východních čech, kterou doplní další zástupci regionu z 1.ligy! Ve čtvrtek uvidíme dva zajímavé zápasy.

Od 14:00 vypukne velmi třaskavý souboj HBC Chlumec nad Cidlinou vs HBC Svítkov Stars Pardubice.

O hodinu déle a to v 15:00 nás čeká další třaskavé utkání mezi HC Jestřábi Přelouč vs SK Kometa Polička.

2. liga

Čeká nás východočeské derby! Od 14:00 vyzve tým HBC Pardubice na domácí půdě tým HBC Hradec Králové 1988!

Regionální Liga

První dohrávka startuje už v 10:00 v Přelouči, kam dorazí vedoucí tým soutěže Prachovice. Ve druhé dohrávce bude k vidění utkání mezi domácí Českou Třebovou a hostujícími Svitavami. Utkání se odehraje od 17:00 v České Třebové.


SOBOTA

Liga starších žáků

Sobotní dopoledne nabídne pouze dva duely ligy starších žáků, prvním bude od 9:30 pardubické derby v Polabinách, kam dorazí rival ze Svítkova a vyzve modrý tým Pardubic. Zatím, co bílý tým se vypraví na výjezd do České Třebové, aby se v 11 hodin utkal s místními kohouty.

Extraliga Juniorů

V juniorské soutěži čeká zástupce regionu výjezd na hřiště soupeřů. V 11:30 se rozehraje zápas v Brně, kam zajíždějí Pardubice. Od 12:00 začíná zápas v Třinci, kam vyrážejí Ježci. Úderem 13:00 se bude hrát v Malenovicích, kam se dostaví Svítkovské Hvězdy. A nakonec do pražské Hostivaře míří Královehradečtí Piráti, aby zde sehráli od 14:00 svůj part.

Extraliga

Ani v extralize mužů neuvidíme tentokrát žádné domácí utkání našich zástupců. Piráti z Hradce Králové si udělají výlet, stejně jako jejich junioři do pražské Hostivaře, kde od 11:00 rozehrají svůj part. I náš druhý regionální zástupce bude cestovat do hlavního města, tentokrát na Palmovku. V 11:00 vyzvou Pardubice, tým TJ Kovo Praha. Poslední náš zástupce Letohrad, bude cestovat na západ čech, kde od 16:00 vyzve místní HBC Plzeň.

2. Liga

Kompletní sobotní kolo, čeká nás porce tří zápasů.

Ve 14:00 začíná souboj v České Třebové, kterou přijedou vyzvat Chlumecké Vrtačky. Další utkání začíná o hodinku později v Hradci Králové, kde místní Piráty přijede vyzvat Pardubické céčko. Nakonec od 17:00 se rozhraje poslední utkání v Přelouči, kam Jestřábi přijede vyzvat Žamberk.

NEDĚLE

Přebor mladších žáků

V neděli se odehraje další porce zápasů z přeboru mladších žáků, turnaje budou hostit tentokrát Polička a Polabiny.

Extraliga dorostu

Extraliga dorostu má tento víkend volno.

1. liga

Ani v 1. lize neuvidíme našeho zástupce na domácím hřišti. Svítkovské hvězdy hrají od 13:00 své utkaní na hřišti HBC Hodonín. Pardubické béčko zajíždí na utkání do malenovic, které začíná od 14:00. Ježci z Heřmanova městce vyzvou Buldoky z Brna, utkání začíná od 14:00 v Brně.

Regionální liga

Regionální liga má za sebou půlku základní části, tudíž nám tímto víkendem začínají odvety! Prachovice jako lídr soutěže budou zajíždět ke svému utkání do České Třebové, kde vyzvou místní Lokomotivu. Utkání začíná ve 14:00. Delta si brousí zuby na další vysokou výhru, tentokrát se jim do cesty postaví Sršni ze Svitav. Utkání začíná od 17:00 ve Svitavách. V dalším utkání se střenou Ježci, kteří v posledních zápasech začali sbírat body, cestu jim zkříží Pardubické déčko, které už bude chtít také po dlouhé době zabodovat. Utkání začíná v 17:00 v Heřmanově Městci. Poslední utkání se rozehraje v Přelouči, kde „Domácí“ Opatovice, vyzvou hosty z Přelouče. Utkání začíná od 17:00, na hřišti v Přelouči.