Pozvánky

Pozvánka na víkend

Další víkend s hokejbalem se nezadžitelně blíží, hrát se bude už v pátek v podvečer. Netradičně v sobotu se bude hrát jeden zápas Regionální ligy a nebudou chybět ani nejvyšší souteže.

PÁTEK

Český Pohár

V pátek se rozehraje další z pohárových zápasů. Tentokrát se bude hrát v Letohradě od 20:00, kdy domácí SK Hokejbal Žamberk vyzve tým Ježci Heřmanův Městec.

Extraliga

V extralize nás čeká dohrávka, kdy Piráti zajíždějí na půdu Kertu. Utkání začíná od 19:15 v Praze.

SOBOTA

Přebor přípravek

Další ze série turnajů přípravek se uskuteční v Přelouči a Pardubicích - Svítkově. Na turnaje je přihlášeno 11 celků. Turnaj se hraje systémem 3+1. Hrací doba je stanovena na 2x7 minut čistého času.

Liga starších žáků

Liga starších žáku nabídne v sobotu dva duely, tím prvním bude soubojbílého týmu HBC Pardubice se Sršni ze Svitav, zúas začíná v polabinské aréně v 9:30. V 10:30 se pak odehraje podorlické derby mezi českou Třebovou a letohradskými jeleny.

Extraliga Juniorů

O víkendu můžeme vyrazit na zápasy juniorské soutěže, které se budou odehrávat na hřištích v našem regionu. První zápas začíná od 13:00, kdy Svítkovské Hvězdy přivítají hráče Třince. Od 13:30 se rozehraje další zápas v polabinách, kde domácí Pardubice přivítají pražskou Hostivař. Ježči na domácím hřišti v Heřmanově Městci, přivítají od 14:00 Malenovice. Nakonec jako poslední startují hradečtí Piráti, kteří na svém hřišti přivítají od 15:00 Buldoky z Brna.

Extraliga

V sobotním kole, hrají zástupci regionu v nejvyšší mužské soutěži doma! V prním zápase hrajícím se od 11:00 uvidíme Piráti, které přijedou vyzvat hráči Pražského Kova. K dalšímu utkání se musíme přesunout do Letohradu. Od 14:00 se tu rozehraje utkání místních Jelenů, s kterými přijedou poměřit síly Dobřany. Na závěr se posuneme do Pardubic. Domácí HBC Pardubice, přijede vyzvat Pražská Hostivař. Utkání startuje v 16:00.

2. liga

Nejvyšší regionální soutěž se bude hrát v sobotu i v neděli. Obě sobotní utkání začnou shodně ve 14:00. V prvním utkání se potká Českotřebovská Lokomotiva, která okupuje 3. místo v tabulce s posledními Piráty z Hradce Králové. Ve druhém souběžně hraném utkání, budou hostit Chlumecké Vrtačky, lídra soutěže z Přelouče!

Regionální liga

I regionální liga je tento víkend rozložena do dvou dnů.

V sobotním utkání se střetnou Sršni, kteří si minulý víkend vyšlápli na Deltu, proti Opatovicím. Utkání se rozehraje od 17:00 ve Svitavské kryté hale.

NEDĚLE

Přebor mladších žáků 3+1

V neděli se odehraje druhý turnaj mladších žáků ve formátu přeboru 3+1. Turnaj se uskuteční v Chrudimi a  na turnaj je přihlášena čtveřice celků. Turnaj se hraje systémem 3+1. Hrací doba je stanovena na 2x9 minut čistého času.

Extraliga Dorostu

Po volném víkendu, dorost zpátky do akce a hned budou k vidění 2 derby.

V 11:00 se rozduní mantinely ve Svítkovském svatostánku. K vidění tu bude třaskavý zápas mezi domácími Hvězdami, které přijedou vyzvat hráči Pardubice! V druhém zápase uvidíme regioderby. Svitavské Sršně, přijedou vyzvat Ježci z Heřmanova Městce. Utkání začne od 14:00.

1. liga

Tři zástupci regionu v akci ve dvou zápasech. Postrachem 1. ligy, se pomalu začínájí stávat Ježci. Ti se tentokrát budou snažit loupit body v Pardubicích. Regioderby mezi HBC Pardubice a Ježci Heřmanův Městec začíná v polabnách od 13:00. Od 14:00 se začne hrát ve Svítkově, kam dorazí vyzvat domácí Hvězdy buldoci z Brna.

Regionální liga

Regionální liga pokračuje v neděli třemi zápasy. Tradičně neděli odstartujeme ve 14:00 v Prachovicích. Domácí jsou zatím neporaženi a tuto bilanci si budou chtít udržet i proti rezervě Ježků. Souboj poražených z minulého kola uvidíme ve Svítkově. Delta i Lokomotiva naposledy padli, a tak budou chtít v tomto kole porážku odčinit. Utkání začíná od 16:30 ve Svítkově. Regionální ligu uzavřeme v polabinách, kde od 17:00 zkříží své hole HBC Pardubice proti HC Jestřábi Přelouč!