Regionální ligy

Jaké je složení All Stars hráčů Regionální Ligy za ročník 2021/2022?

Regionální svaz hokejbalu Čechy Východ společně s kluby určil osmičku nejlepších hráčů ze všech týmů, které se účastnily loňského ročníku Regionální ligy. Jací hráči se dostali mezi nejlepší hráče?

Delta Pardubice – Michal Veselík

Michal Veselík nastupoval z Regionální lize za Deltu, které pomohl ke stříbrným medailím. I když nebyl nejproduktivnějším hráčem Pardubic, tak ale patřil mezi tahouny mužstva. Za základní část posbíral 17 bodů a v play off značnou mírou také pomohl.

HBC Opatovice nad Labem – Filip Kopa

Filip Kopa byl nejproduktivnějším hráčem Opatovic nad Labem s 18 body za 8 gólů a 10 nahrávek. A proto se také řadil mezi nejlepší nahrávače celé základní části.

Ježci Heřmanův Městec B – Kamil Mlejnek

Kamil Mlejnek opanoval kanadské statistiky u svého celku, když za 16 zápasů nastřílel 6 branek a na dalších 16 přihrál, čímž se stal nejlepším nahrávačem Ježků v základní části. V play off svému celku pomohl hlavně svými hokejbalovými zkušenostmi.

SK Prachovice – Jan Kosina

Jan Kosina patřil v loňské sezóně mezi nejlepší hráče a obránce celých Prachovic, a proto získal ocenění All Stars Regionální ligy. Za 17 zápasů posbíral slušných 23 bodů za 10 branek a 13 asistencí. Ve vyřazovací části byl také vidět.

TJ Sršni Svitavy – Vojtěch Daněk

Nejlepším hráčem Sršňů byl vybrán Vojtěch Daněk, který za Svitavy nastupoval hlavně v play off, kde by se bez něj Sršni neobešli. V základní části tento borec odehrál 8 zápasů, ve kterých zaznamenal 7 branek a 8 asistencí.

TJ Lokomotiva Česká Třebová B – Jan Nekvinda

Jan Nekvinda v loňské sezóně pomáhal Lokomotivě B, kde sbíral zkušenosti, 12 body. Patřil mezi nejlepší hráče rezervy České Třebové, a proto si došel proto toto ocenění.

HBC Pardubice D – Milan Váňa

Milan Váňa se do All Stars Regionální ligy za Pardubice dostal hlavně za svůj přístup, kdy odehrál téměř všechna utkání, a navíc v nich pomáhal svou velezkušenou hrou.

HC Jestřábi Přelouč B – Tomáš Opasek

Mládí pracovalo i v Přelouči, kde byl nejlepším hráčem Tomáš Opasek. Ten odehrál téměř každé utkání, ale mezi zkušenějšími hráči se spíše neprosazoval. Avšak se ukázal v dobrém světle a na hřišti byl velmi platným borcem.